Cargobike Flex Kindergarden 6 Børn

På lager
Varenummer
1273

Ladcyklen har 8 gear i et overflademonteret gearsystem og displayet på styret er udstyret med let tilgængelig USB-opladning. Batteriet er 13Ah, Samsung/LG, 36 Volt, Li-Ion fra Samsung/LG om giver 468 Wh.

Kindergarden Flex er velegnet til børnehaver, familier eller virksomheder. Den transporterer det du har brug for på en jævn og miljøvenlig måde takket være en stærk baghjulsmotor med 45Nm.

Cargobike of Sweden´s seneste model er en avanceret ladcykel. Udstyret med komponenter af virkelig høj kvalitet og et stærkt batteri samt baghjulsmotor som gør Cargobike Flex Kindergarden til den perfekte ladcykel til en uovertruffen pris.

Flex Kindergarden- Denne model er ideal til dagplejere eller børneinstitutioner i det der er plads til 6 børn.

Begrænset antal

Vores pris 32.999,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 36.995,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Cargobike Flex Kindergarden Ladcykel

Flex Kindergarden har dør i fronten, hvilket betyder, at børnene selv kan hoppe ned i skuffen, og døren er lavet af gennemsigtigt plexiglas. De to parallelle bænke er udstyret med seks individuelle sikkerhedsseler for børns sikkerhed. kassen er forlænget over hjulene, hvilket gør denne ladcykel til vores mest rummelige ladcykler.
Hydrauliske skivebremser både for og bag samt automatisk belysning bidrager til både sikkerhed og brugeroplevelse. Kapel kan købes som tilbehør.

  • Batteri: Li-ion 36v 13ah 468Wh
  • Lovmæssigt Motor ydelse: 250 W
  • Inkl. baglygte & 2 forlygter via elsystemet
  • Inkl. quickrelease til at justere sadlen op/ned uden brug af værktøj
  • Inkl. yseler på alle pladser
  • Dør i front
  • Inkl. samling klargøring, køreklar og fuldt opladet ved modtagelse

Cargobike Flex Kindergarden har Naturligvis Walkassist

Walkassist kan give dig hjælp når du trækker cyklen eller skal have den op af en cykelkælder mm. Tænd displayet og hold minus knappen inde og walkassist aktiveres.. Hjælper op til 5 km/t. 

Cargobike pleje instruktioner

Disse plejeinstruktioner er en forudsætning for, at vores garantibetingelser gælder.

Forsømt vedligeholdelse kan være en trafikfare og medføre, at cyklens konstruktion svækkes eller ældes for tidligt. Hvis du derimod passer godt på din cykel, vil det være en fryd i mange år.

Få for vane at tjekke og stramme alle skruer, eger, møtrikker, pedaler og krumtaparme. Ethvert slør i hjul, håndsving, styrelejer og mellem kasse og stel (midterbolt) skal omgående udbedres af cykelmontøren.

Sørg også for at have godt oppustede dæk, da det giver lavere friktion og mindsker risikoen for punkteringer og beskytter fælgene. Hvis egerne føles løse, eller hvis hjulene giver en tikkende lyd, er det tid til at indlevere cyklen for egerspænding og/eller fælgens retning.

Dette trin skal altid udføres inden for et par uger efter, at du begynder at bruge din nye cykel.

Cykler skal opbevares på et regnfrit sted. Hvis dette ikke er muligt, skal du bruge en dækseltag eller regnslag. Ved lakskader på ramme eller skuffe bør dette afhjælpes med det samme ved at male med maling for at forhindre rust eller fugt i at sætte sig.

En ren cykel er nemmere at vedligeholde. Derudover fungerer komponenterne på din cykel bedre og holder længere, hvis de ikke er dækket af snavs, olie, vejsalt, mudder osv. Vask derfor cyklen jævnligt. Når man skyller med slange, bør man undgå, at vand og rengøringsmidler trænger ind i cyklens lejer - såsom pedaler, krumtaplejer, nav og styrelejer - det skyldes, at rengøringsmidler opløser det fedt, som lejerne skal bruge for at fungere og for at beskytte mod rust.

Efter rengøring er det meget vigtigt at smøre alle bevægelige dele (såsom kæde, gear, wirer, pedalbeslag). Rengør og smør kæden, så snart behovet opstår.

Om vinteren skal skruehoveder, der kan opsamle snavs og vand, også regelmæssigt smøres. Husk at alt stål kan ruste og træ kan svulme op! Endnu en gang vil vi gerne minde om, at vinteropbevaring skal foregå i et regnfrit rum eller i shelter!

Hvis virkningen af ​​parkeringsbremsen aftager, indikerer det, at bremsekablerne er blevet strakt, eller at bremseklodserne er slidte. Det samme gælder gearene.

Batterier til elcykler må ikke udsættes for ekstrem varme eller fugt i længere tid. Når cyklen ikke er i brug, opbevares batteriet på et tørt og køligt sted. Hvis batteriet ikke bruges i længere tid, bør vedligeholdelsen foregå ca. 2 timer om måneden.

BEMÆRK!
Husk at køre forsigtigt. Kraftige stød som kantsten, bump eller ujævne overflader kan være ødelæggende, hvis du kører uden at dømme. Gentagne gange ved høje hastigheder over kanter og bump kan det svække stellet. Dette gælder også ved overbelastning. (Maksimal belastning i kasse 100 kg plus chauffør ca. 100 kg.)

Cyklen er designet til normal bykørsel og er ikke et terrængående køretøj.

Specifikation
SKU 1273
Producent Cargobike
Country of Manufacture Sverige
Model Cargobike Flex Kindergarden 6 Børn
Antal personer Op til 1-6 personer
elmotor model Bafang baghjulsmotor
El motor nm 45 Nm
Max last / vægt 100 kg. i kassen samt 100 kg for føreren
Kassemål / lastrum Indvendigt: Længde 91,5 cm / Bredde 89 cm / Højde 55 cm
Totalbredde 94 cm
Totallængde 210 cm
Egen vægt 60 kg
Frontstel Hi-ten
Bagstel Aluminiumsramme
Bremser Hydraulisk Skivebremser
Dæk Punkterhæmmende Fordæk 24x2,15" samt Punkterhæmmende 26x2,15"
Hjul 24" forhjul og 26" baghjul
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Cargobike Flex Kindergarden 6 Børn
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.