Centurion E Street med Trinløs Enviolo gear

På lager
Varenummer
9032192548

Centurion E Street er en helt ny og sikker ladcykel. Cyklen kommer med et stort "badekar" som max kan transportere 2 børn.

Du kan også montere 1 barnestol via ISOFIX-monteringspunkterne. Centurion E Street er yderst praktisk og følger Centurion DNA’et for funktionalitet og design, og kan prale af innovative funktioner såsom USB-opladning i kabinen. Det gennemførte stel, nøje udvalgte komponenter og et elsystem fra danske Promovec gør cyklen kraftfuld, manøvrerbar og nem at cykle på. 

 • Batteri: 626 wh / 17,4 ah / 36 v
 • Rækkevide: 40-60 km.
 • Motor: 250 watt
34.999,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Centurion E Street

 • Gear Enviolo Heavy Duty trinløs
 • Forbremse Hydraulisk skivebremse
 • Bagbremse Hydraulisk skivebremse
 • Frempind Aluminium sort
 • Styr Aluminium sort, 700 mm.
 • Håndtag Sort
 • Sadel Selle Bassano Suprema City
 • Dæk (for) Mitas Flash V66 Stop Thorn 20x1,75x2
 • Dæk (bag) Mitas Flash V66 Stop Thorn 26x1,75x2
 • Skærm Aluminium sort
 • Lys 2x LED forlygter og 1x LED baglygte
 • Elsystem Promovec
 • Display Promovec Graphic Slim (Bluetooth)
 • Vægt 59,5kg inkl. standardbatteriKabine

Rummelig og funktionel
I den store kabine har du masser af plads til både børn og anden last. I kabinen finder du en komfortabel bænk med plads til 2 børn samt et ISOFIX-beslag til at montere en barnestol. Under bænken er der et smart opbevaringsrum med indbygget USB-indgang, hvor du kan lade din smartphone eller tablet på farten.Køreegenskaber

Praktisk, sikker og adræt
E Street skiller sig ud fra mængden med sine overlegne køreegenskaber, der er en kombination af både stelgeometri og håndplukkede komponenter. Vi har integreret hjulene i kabinen, som gør cyklen yderst kompakt (under 80cm bred). Det gør det nemt at have det fulde overblik over cyklens placering på cykelstien. Samtidig har E Street et centralt tyngdepunkt, som bevirker, at den ligger godt på vejen og i svingene - uanset vejr og last. Nyd enhver tur med E Street.
Motor

Promovec Cargo centermotor
E Street er udstyret med en kraftfuld centermotor fra danske Promovec. Med hele 100 Nm moment har du mere end nok ydeevne til transportere både dig selv og dine passagerer. Du får en hurtig, men behagelig acceleration.
Batteri

Opnå en lang rækkevidde
Som standard fås E Street med et stort batteri, der har en lang rækkevidde på op til 100 km. Batteriet er gemt elegant væk under kabinen, og kan nemt på- og afmonteres v.h.a. dets håndtag.
Display

Promovec Graphic Slim
E Street er udstyret med det nye Promovec Graphic Slim display, som både er minimalistisk, smart og funktionelt. Med Graphic Slim har du alle essentielle funktioner lige ved hånden. Du kan også forbinde det til din smartphone via Bluetooth for at låse op for endnu flere funktioner via den smarte Connect+ App.
Trinløst gearsystem

Enviolo Heavy Duty
E Street har et innovativt, trinløst gearsystem, der er designet til netop ladcykler. E Street kan håndtere tung last uden at tabe ydeevne eller overbelaste cyklen - det skyldes bl.a. Heavy Duty gearsystemet, der er skabt til formålet. Samtidig er det utroligt behageligt, nemt og vedligeholdelsesfrit.
Lygter

Kraftige og synlige
E Street lyser problemfrit gaden op og gør dig tydelig i trafikken. De 2 LED forlygter er integreret i kabinen, og LED baglygten er monteret på bagskærmen. Lygterne tændes og slukkes via displayet på styret.
Bremser

Altid sikker nedbremsning
Er kabinen fyldt op? Intet problem. Med 2 hydrauliske skivebremser foran og 1 bagpå har du altid en sikker og effektiv bremseevne lige ved hånden. Derudover har du også en håndbremse, til når cyklen holder parkeret.

Specifikation
SKU 9032192548
Producent Centurion
Country of Manufacture Danmark
Model Centurion E Street
Antal personer Op til 1-2 personer
elmotor model Promovec Cargo
El motor nm 70 Nm
Totalbredde B: 78,5cm / H: 120cm
Totallængde L: 227cm
Bremser Hydrauliske skivebremser
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Centurion E Street med Trinløs Enviolo gear
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.