Christiania Taxa Rickshaw 8gear & promovec elmotor

På lager
Varenummer
50001851

Christiania Rickshaw taxa er en moderne taxacykel til persontransport i alle aldre. Chaufføren har direkte kontakt med passagerne, som sidder behageligt foran. Rickshaw Taxaen kan forsynes med kaleche, pude til bænk, flaskeholder m.m.
Alle materialer er af udsøgt kvalitet: der er ingen hurtige plastikløsninger, som kan gå i stykker.

Vores pris 33.399,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 35.998,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Christiania Taxa Rickshaw med nedsænkelig fodtrin uden merpris! Christiania Rickshaw er en moderne ladcykel til persontransport. Chaufføren har direkte kontakt med passagererne, som sidder behageligt foran. Taxa kan forsynes med kaleche, pude til bænk, flaskeholder m.m.

Alle materialer er af udsøgt kvalitet; der er ingen hurtige plastikløsninger, som kan gå i stykker.

Der fås som tilvalg et større udvalg af tilbehør som X antal gear eller elmotor, lygter mv., for at du selv kan sammensætte lige netop den ladcykel som du har behov.

 

Hvis du har spørgsmål om en ladcykel sidder vi klar på mailen eller på telefon 8282 8989.

Cyklen er vist med ekstra udstyr som elmotor mv.

Går også under navnet Christiania taxa, eller Christiania cykeltaxa

Specifikation
SKU 50001851
Producent Christianiabikes
Country of Manufacture Danmark
Model Christiania Rickshaw taxi
Antal personer Op til 1-2 personer
elmotor model Promovec Cargo
El motor nm 54
Max last / vægt 160 kg last + chauffør (85kg)
Kasse 9 mm vandfast krydsfinér.
Totalbredde 99 cm.
Totallængde 235 cm.
Egen vægt 59 kg.
Frontstel Matsort aluminium.
Bagstel Matsort aluminium. Kranksæt af aluminium. Lukkede kranklejer i casette. Galvaniseret kæde
Bremser Hydraulisk skivebremse med indbygget parkeringsbremse.
Skærme 24" Rustfri stål
Dæk Punkterhæmmende dæk
Hjul Sorte dobbeltbundede aluminiumsfælge 24"x1,75. Fornav af aluminium med sporkuglelejer. Raceguard dæk. 2,33 mm rustfrie eger.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Christiania Taxa Rickshaw 8gear & promovec elmotor
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.