TrioBike Mono El Brose m. Remtræk

På lager
Varenummer
9931-1

Triobike Mono EL Ladcykel

Topmodellen fra Triobike, med den kraftfulde brose centermotor, alt ekstra udstyr inkluderet 
Triobike Mono EL ladcyklen er flagskibet på de 3 hjulet ladcykler fra Triobike.
Den er både den sikreste og mest gennemtestede ladcykel på markedet og med de Shimano Nexus 8 gear og en kraftig 90 Nm Brose motor med 501 batteri har du rigeligt af power til en god lang tur.

Husk at vælge ekstra udstyr som kaleche, sæder, og støtteben mm.

Vores pris 51.000,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 57.797,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Udstyr med som standard

Triobike E-Mono inkl.
Stabilisator pumpe.
Punkterhæmmende dæk.
LED lygtesæt via elsystemt.

Sikkerhed frem for alt

Den sikreste og mest gennemtestede ladcykel på markedet og med Enviolo gearnav, gates remtræk, hydrauliske bremser gør du har en af de mest vedligeholdeses ladcykler på marked
Cyklen er let at servicere uanset hvor i verden, du befinder dig. Den er opbygget af helt almindelige cykelkomponenter og er ikke mere kompliceret end en almindelig 2 hjulet cykel.
Alle lejere er lukkede, dvs. at du undgår vandindtrængning i krankboks, gear og drejeled, hvilket gør cyklen nærmest vedligeholdelsesfri.

OBS: på billedet vises cyklen med kaleche, men denne skal købes separat.

TrioBike Mono El

Med en elmotor kommer du til at elske både små stigninger og større bakker – selv med fuld last. Den stærke 250w Brose Drive S centermotor på 90 Nm gør i al stilhed arbejdet for dig.

Brose Batteri

Triobike Mono EL er udstyret med et stort kraftigt batteri på hele 501W / 36V / 18 Ah
Et kraftigt batteri er et must for en god el ladcykel da cyklens vægt inkl. oppakning og dig selv er en stor mundfuld for et batteri. Gå derfor aldrig ned på batteriets størrelse og power.

Motorens display sidder på styret og er nemt at bruge – du kan holde øje med både strøm, distance og hastighed – og du bestemmer selv, hvor meget motoren skal trække, og hvor meget du selv vil træde til. Hele systemet lever selvfølgelig op til EN 15194 standarden.

På Triobike mono EL er de forreste hjul let vinklede, så din kørsel bliver mere sikker og stabil. Selve stellet er designet til at hælde en smule indad, når du drejer. Det giver dig en mere glidende og behagelig kørsel – og det øger stabiliteten, når du og cyklen hælder til samme side i et sving. Så er der kun tilbage at nyde turen ud i det blå med masser af sving til både højre og venstre.

Kvalitet på udstyret

Farverne på kaleche og sæde falmer aldrig takket være et særligt udviklet materiale, der både er vandafvisende, brandtestet, vindtæt og 100 % modstandsdygtigt overfor UV-lys.

Ekstra tilbehør

Når du bestiller din Triobike-mono EL, bør du overveje et step in/fodtrin. Fodtrinnet er designet så det bliver lettere for dine børn at komme ind eller ud af ladet. Fodtrinnet reducerer højden der skal klatres, med 25 cm. En smart og praktisk løsning til de mindre børn. Husk også front støttebenet som er en god idé da cyklen ellers kan tippe ned foran når barnet stiger ind i kabinen.

Ogradering til drive belt - Rem i stedet for kæde

Du kan få Carbon belt drive som er en kraftig rem med gribe tænder på indersiden som griberfast på det tilhørende tandhjul, du skal derfor ikke have en alm. cykelkæde på cyklen som skal smøres og srammes op i ny og næ og du har samtidig også et lydløs tråd med Carbon belt drive.

Trinløse gear (uden klik)

Når du opgradere din Triobike Mono EL med Carbon belt drive får du samtidig også det super populære Enviolo trinløse gear på din ladcykel. Trinløst gear betyder at du 100% kan tilpasse gearet i netop det tråd som du ønsker, du slipper også for at gearet først skal falde i hak. I store træk betyder denne opgradering at du praktisk talt har en næsten vedligeholdelsesfri cykel og kan i stedet nyde en magisk og stille cykeltur.

Specifikation
SKU 9931-1
Producent Triobike
Country of Manufacture Danmark
Model Triobike E-Mono BF#1
elmotor model Brose S centermotor
El motor nm 90 Nm
Max last / vægt 110 kg. i kassen
Kassemål / lastrum 80x74 cm.
Kasse Slagfast sandwich konstruktion i vakuumformet ABS
Totalbredde 92 cm.
Totallængde 225 cm.
Egen vægt 43
Frontstel Stel -7005 Alu. Ekstra kraftigt
Bagstel Stel -7005 Alu. Ekstra kraftigt
Bremsere Tektro hydraulisk bremser for & bag.
Skærme Sorte plast skærme
Dæk Punkterhæmmende dæk 26x1,75 bag. 20x1,75 for.
Hjul 26x1,75 bagpå. 20x1,75 foran.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:TrioBike Mono El Brose m. Remtræk
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.