Winther Cargoo Elladcykel - Bafang baghjumotor

På lager
Varenummer
8383899

Med en Winther Cargoo bliver det hurtigt og nemt at fragte varer, børn eller andet omkring.
Winther Cargoo et godt valg, den ideelle familie ladcykel fra Winther hvis man er pladskrævende og vil have godt med power med den yderst kraftfulde elmotor, Bafang baghjulsmotor og 8 udvendige Sram x4 gear.

  • Batterieffekten er 750wh / 43V / 17,5ah.
  • 250 watt motor
  • Punkterhæmmende dæk
34.700,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Winther Cargoo Elladcykel

Med en Winther Cargoo bliver det nemt og hurtigt at fragte varer, børn eller andet omkring.
Winther Cargoo et godt valg, den ideelle familie ladcykel fra Winther hvis man er pladskrævende og vil have godt med power med en yderst kraftfulde elmotor, Bafang centermotor og 8 udvendige Sram x4 gear.


MANØVREDYGTIGHED PÅ TRE HJUL

Winther Cargoo ligger godt på vejen, og den er manøvredygtig, -også når du skal rundt om et hjørne med læs på. Styresystemet er en kronrørsløsning med styrdæmper, som gør den behagelig og stabil at køre.

GOD PLADS TIL LAST ELLER BØRN
Den rummelige kasse på Winther Cargoo er 86 cm lang og 70 cm bred. Den er lavere foran, så det er nemmere at løfte tunge ting til og fra ladet. Den kan tage 100 kg, uden at regne føreren med. Får man lyst til at have børnene med, så kan der også tilkøbes en sædepakke og en panorama-kaleche til Cargoo.

SLIDSTÆRK KVALITET
Kassen er af slagfast og langtidsholdbar ABS -plast. Det gør den både robust, holdbar og let at gøre ren. Kassens sider er desuden nemme at dekorere for eksempel med eget logo mv. Topkanten er stålforstærket, og alle komponenter er af høj kvalitet, så den er slidstærk, uanset om du bruger cyklen privat eller professionelt.


Bafang baghjulsmotoren

Bafang baghjulsmotor med 250W /43V og hele 45Nm.
Centerdisplay og fjernbetjening ved håndtaget til lettere styrring af funktionerne som  niveauer, aflæsning af hastighed, triptæller og total triptæller, samt at få work assist via trykknapperne.
Max. 25 km/t (slår automatisk fra)
Inkl. forlygter & baglygte med i prisen!


Batteriet

Batterieffekten er 750wh / 43V / 17,5ah. /  250 watt motor
Batteriet er aftagelige samt låsbart, og med integreret ladestik, så det både kan lades på cyklen eller inden for.

Batteriets ydeevne og levetid er afhængig af opbevaringstemperatur, hvorfor det anbefales at afmontere batteriet og opbevare/oplade det ved stuetemperatur.
Lademulighed under minusgrader er ikke muligt da laderen slår fra i minusgrader!
Alle typer batterier idag bør lades selv efter korte ture hvis du ønsker at have et ekstra mange år.


Se Presentations Videoen fra Winther


Specifikation
SKU 8383899
Producent Winther
Country of Manufacture Danmark
Model Winther Cargoo - Shimano Steps centermotor
Antal personer Op til 1-4 personer
elmotor model Bafang baghjulsmotor
Max last / vægt Max. 100 kg + fører.
Kassemål / lastrum 86 x 70 cm. Højde bagtil: 45 cm. Højde foran: 32 cm
Kasse Slagfast og langtidsholdbar ABS -plast
Totalbredde 89 cm.
Totallængde 207 cm.
Egen vægt 39 kg. + udstyr & elsystem
Frontstel Stelkonstruktionen er en kronrørsløsning i vridningsstabilt og let men stærkt stålramme.
Bagstel Aluminium 6061
Bremser Hydrauliske Tektro skivebremser for og bag 160mm.
Skærme 24" plast forskærme
Dæk Punkterhæmmende dæk 26x1.75 bagpå. 20x1.75 foran
Hjul Sorte dobbeltbundede aluminiumsfælge 26x1.75 bag. 20x1.75 for
Diverse infomationer:

Rækkevidde:
Op til 30-70 km (estimeret). Mange faktorer har indflydelse på, hvor langt man kan cykle på én opladning. For eksempel: batteriets størrelse, hvordan det er blevet opladet og hvor lang tid, terrænet, førernes vægt, lastens vægt og kørsels-mønster.

Display:
Dette flotte og letaflæselige display indeholde multiple funktioner så som: hastighed, kørte km, triptæller, ur, gear, batteri indikator mv. Vælg mellem 4 niveauer, så det passer til din kørestil.

Gear: 8 udvendige gear med friløb fra Sram

Tekniske data:

Motorkraft: 250W/43V
Max torque: 45 Nm
Batteri: 17,5 Ah (750 Wh)
Lys: Inkluderet både for og bag.
Rækkevidde: Op til 70 Km*

*Batteriets rækkevidde afhænger af din kørsel såvel som andre eksterne faktorer såsom: Opladningstiden, dæktrykket, terræn, motorindstillinger, lastens vægt, førerens vægt, vejret mv.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Winther Cargoo Elladcykel - Bafang baghjumotor
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.