Batavus Fier 2

På lager
Varenummer
728250

Med vores 2-hjulede elladcykel får du en lækker kvalitets cykel, som er nem at styre igennem byens veje og stier. De to hjul gør, at cyklen styres på samme måde som en almindelig cykel og det lave tyngdepunkt, samt cyklens vægt gør, at ladcyklen er i god balance. 

Cyklen leveres med 1 bænk monteret i kassen, samt to justerbare tre-punktsseler, så du nemt kan spænde dine børn sikkert fast. I kassen er der også mulighed for at montere en indsats hvor på man kan isætte sin Maxi-Cosi autostol. Dette gør at du kan have 3 børn med på tur, i denne lækre ladcykel.

Cyklen leveres med en Bosch Performance CX Cargo motor, 5-trins Shimano Nexus navgear og 500Wh batteri sa,t en Bosch hurtig oplader på 4A.

  • Opgradere du cyklen med et ekstra batteri kan kapaciteten øges til 1000Wh.
35.999,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Batavus Fier 2 El-Ladcykel

El-ladcyklen er udstyret med den effektive, og næsten lydløse centermotor, BOSCH Cargo Line motor der nemt og hurtigt, hjælper dig til at komme op i fart. Centermotoren tager det tunge slæb når det går op af bakke, og du kan nemt justerere assistanceniveauet på det fastmonterede BOSCH Purion display, som sidder indenfor rækkevidde på venstre side af styret. Det betyder, at du ikke behøver, at slippe håndtaget for at betjene displayet. Ladcyklen kommer med vores flexbatteriløsning, hvilket betyder, at du kan vælge i mellem et 400Wh eller 500Wh BOSCH batteri. Så kan du vælge ud fra dine personlige behov og købe ladcyklen med den størrelse batteri du har behov for.

Skal du bruge cyklen til erhverv, eller ønsker du at tage den med på cykelferie, så er det muligt at få eftermonteret en ekstra batteridock på kassen, så du kan have 2 batterier tilkoblet elsystemet på samme tid. 

For at gøre hverdagen endnu nemmere har vi udstyret sadelpinden med en quick release, som gør, at sadlen, nemt og hurtigt, kan justeres op og ned. Denne funktion, kombineret med den lave indstigning, gør, at man nemt kan være flere personer, om at deles om cyklen. Vi anbefaler, at man mindst er 157 cm. høj for at køre på ladcyklen.

Fier 2 kommer, i de første produktioner, med Enviolos smarte trinløse gearsystem. Med Enviolo´s Twist Pro drejegreb justerer du nemt det trinløse gear, så det passer til din kørsel. Cyklen er udstyret med et ekstra bredt dobbelt støtteben, så du nemt kan parkere stabilt på alle underlag. For os betyder det meget at du kan bevæge dig sikkert ud i den travle trafik. Fier 2 er derfor udstyret med vore prisvindende V-light baglygte, som får strøm fra elstystemets batteri, så kan du nemt ses af andre i trafikken. V-light lyser bagud og kan ses fra siden, som en almindelig baglygte, men den kaster også et rødt lys ned på jorden bag cyklen. Lyset er formet som et V og det opfordre dine medtrafikanter til at holde god afstand til dig, når de kommer bagfra. Læs mere om Batavus V-light her. Ladcyklen kommer også med præindstillet kørelys, så du altid er synlig i trafikken, også i dagslys. 

Specifikation
SKU 728250
Producent Batavus
Country of Manufacture Holland
Model Fier-2
elmotor model Bosch Performance CX
El motor nm 85 Nm
Egen vægt 57.8 Kg
Bremsere Hydrauliske Magura CT Skivebremser
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Batavus Fier 2
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.