Big Boy cykelanhænger

På lager
Varenummer
3091502600

Super kraftig og stærk cykelanhænger, til prisen.
Big Boy cykelanhængeren kan klare flere kilo end de fleste andre cykelanhængere i samme prisklasse!.
Praktisk cykelanhænger med aftagelig kasse. Trækhåndtag på trækstangen samt justarbar højde på trækstangen hen til cyklen så den kan sidde på stort set på alle cykler.
Inkl. kuglekobling og reflekser.

2.299,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Super kraftig og stærk cykelanhænger, til prisen.
Big Boy cykelanhængeren kan klare flere kilo end de fleste andre cykelanhængere i samme prisklasse!.

Praktisk cykelanhænger med aftagelig kasse. Trækhåndtag på trækstangen samt justarbar højde på trækstangen hen til cyklen, så den kan sidde på stort set på alle cykler.

Inkl. et stk kuglekobling til montering på 1 cykel, samt reflekser.
Anbefales at købe en kuglekoblings adapter til sadelpinden da cykelanhængeren bliver mere stabil og sikker når den sidder på cyklen!.

Specifikation
Anvendelse Varer cykelanhænger
SKU 3091502600
Producent Roland
Country of Manufacture Tyskland
Model Big Boy
Max last / vægt 60kg / 100kg
Egen vægt 18 kg.
Totallængde -
Totalbredde -
Totalhøjde -
Kassemål / lastrum 70x44x28 cm. ( Top mål )
Kasse Plast
L x B x H sammenfoldet -
Frontstel Stål
Hjul 16" aluminiums fælge
Dæk 16 x 1.75
Skærme -
EAN nr. -
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Big Boy cykelanhænger
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.