+45 8282 8989

Gå ikke glip af sindssyge gode tilbud. Kom til Black Friday hos Ladcyklen d. 29 nov.


KOM TIL BLACK FRIDAY + WEEKEND & CYBER MONDAY

Black Friday er en helt unik dag hvor også vi, ladcyklen.dk, vil bugne af gode tilbud hele dagen og aftenen, efterfulgt af 3 dage med hæsblæsende tilbud.
Vores fysiske butik holder i anledning af Black Friday længere åbent, så du har mulighed for at prøvekøre din nye ladcykel, børnecykel eller cykeltrailer.
Tag børnene med til Black Friday + weekend eller Cyber monday hos ladcyklen.dk og forkæl din familie med en ladcykel til uhørt lave priser-  kom til Black Friday hos ladcyklen.dk

Hos ladcyklen har vi ladcykler i alle farver, men alle til ”sorte” priser. Kom til en farverig dag og aften hos ladcyklen, med sorte priser på ladcyklerne. Tag ladcyklen hjem fra Black Friday, og vær med til at ændre navnets oprindelige betydning, ved at gøre gaden sort af ladcykler.

I 1950’erne fandt man på navnet Black Friday fordi Philadelphias gader var sort af biler og mennesker som alle ville gøre et godt tilbud. Black Friday er dagen efter Thanksgiving, hvor amerikanerne har fri, hvorfor butikker og webshops udnyttede dagen, til at rykke priserne helt i bund. Det gør vi også hos ladcyklen.dk. I Danmark har vi ikke fri, derfor holder ladcyklen aftenåbent på Black Friday.

Siden 1950’erne har detailhandlen ændret forklaring på hvorfor Black Friday, blev kaldt Black Friday. Argumentet lyder nu at de røde tal på bundlinjen skulle laves om til sorte ved at og øge salget med gode tilbud og samtidig skyde gang i julesalget.

Hos ladcyklen.dk byder vi begge forklaringer velkommen, så længe vi kan holde Black Friday med gode tilbud til vores kunder og med forlænget åbningstider!

 ÅBNINGSTIDER BLACK FRIDAY + WEEKEND & CYBERMONDAY

Fredag d.29 nov. kl. 10.00 til 21.00

Lørdag d. 30 nov. kl. 10.00 til 17.00

Søndag d. 1 dec. kl. 10.00 til 17.00

Mandag d. 2 dec. kl. 10.00 til 17.30

 


 

Black Friday GIVE AWAY - Christiania light ladcykel

BLACK FRIDAY GIVE AWAY PÅ FACEBOOK
Christiania Light Minions ladcykel design.

Shimano Nexus 7gear med fodbremse. Punkterhæmmende dæk, bænk med hoftesele, pude, Bugatti panorama kaleche med soltag, gummimåtte og godkendt lås.
værdi 20.939 kr.

Vi trækker lod om ladcyklen tirsdag d. 03/12.
Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet her under vores konkurrence.

( GIVE AWAY ladcyklen skal afhentes i butikken senest i år 2019.
Afhentes den ikke vil der blive lavet en ny konkurrence )

 Læs mere hvordan du kan være den heldige, og vinde vores GIVE AWAY LADCYKEL PÅ VORES FACEBOOK SIDE HER


 

 

Black FRIDAY - Christiania light ladcykel