BLACK IRON HORSE THE PONY Urban Cargo El-Ladcykel Sort

På lager
Varenummer
Black Iron Horse urban cargo

"THE PONY Urban Cargo" BLACK IRON HORSE El-Ladcykel

Denne super lækre ladcykel er lavet med dansk præsition og er den ladcykel på marked som har det avanceret styresystem på baghjul. Har du brug for at komme let rundt med dine varer, så er denne model det rigtige for dig. I stedet for sæder er kassen udstyret med flad bund og en flad kaleche.

Cyklen har 5 elektroniske gear som alle nemt kan betjene.

 • Kraftigt batteri fra Shimano på 418Wh, 11,6Ah
42.995,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Læs mere om BLACK IRON HORSE "THE PONY"

Denne cykel er skabt til at transportere lettere varer i byen på en bæredygtig måde. Hvad end det er drikkevarer, catering eller værktøj, der skal fragtes. I stedet for sæder er kassen udstyret med en flad bund, der giver rigeligt med plads til varer og en flad kaleche, der sikrer beskyttelse af det der fragtes.
Samtidig har cyklen den unikke baghjulsstyring, som kendetegner cykler fra BLACK IRON HORSE. Baghjulsstyring er skabt til bykørsel. Med baghjulsstyring vender cyklen bedre end nogen anden cykel, da cyklen kan vende om sin egen akse. Når der drejes på styret, kræver det minimal indsats, hvilket gør det nemt at styre cyklen. Det sikrer en stabil kørsel, selv med tung last.

Med en bredde på 85 centimeter, er cyklen blandt de smalleste ladcykler på markedet. Det er en fordel, når der skal overhales på cykelstien, eller når cyklen skal parkeres i gården/skuret.

Baghjulsstyring giver også den fordel, at når der ikke skal drejes på forhjulene, vil cyklen blive endnu mere stabil, i takt med at vægten på ladet øges. Det vil dermed være en rar og tryg fornemmelse, når børnene eller varer opholder sig i laddet.

Bæredygtig profil og reklame

THE PONY URBAN CARGO vil være med til at styrke virksomheders bæredygtige DNA, da alle vores cykler er designet, produceret og monteret i Danmark. BLACK IRON HORSE handler nemlig størstedelen af deres materialer lokalt, og kun de bedste produkter kan blive en del af deres cykler. Det er en prioritet for dem at producerer så tæt deres vores kunder som muligt – og ikke som mange af vores konkurrenter i fjernøsten. Stålet kommer fra Tyskland, Finland, Sverige eller Norge, stellene svejses i Skive og deres lad smeltes og støbes af 100 % genanvendt plast, der tidligere har været anvendt i Danmark.

"PONY URBAN CARGO" vil altså fungere som en oplagt bæredygtig reklamesøjle for ethvert brand med en bæredygtig dagsorden.

Kvalitet og teknik

Alle BLACK IRON HORSE cykler samles og produceres i Danmark og det er en fast producere på deres cykler. Hver eneste cykel har dermed været gennem skaberes hænder, og der sikre, at alt er, lige som det skal være.

BLACK IRON HORSE (Sorte Jern Hest) cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter de med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler som blev lavet i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende i hele landet.

THE PONY Urban Cargo leveres med en super stærk elmotor: Shimano E6100. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og super trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning til denne type ladcykel.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot styrdisplay, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget på styret. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

THE PONY Urban Cargo kommer med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til Shimano systemet, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra mærket Axa, og lyser med 20 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret (stellet), og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Cyklen leveres med nedenstående udstyr

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Alu bund i kassen
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på baghjulet
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Lad i genanvendt plast med dobbeltbænk
 • Indbygget trin til indstigning i lad
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en knap
Specifikation
SKU Black Iron Horse urban cargo
Producent Black Iron Horse
Country of Manufacture Danmark
Max last / vægt 150 kg.
Kassemål Indvendige mål (cm): 89 x 66
Kasse Genanvendt plast
Totalbredde 85 cm
Totallængde 202 cm.
Frontstel Høj kvalitets stål
Bagstel Høj kvalitets stål
Bremsere Skivebremse med parkeringslås
Skærme Ja
Dæk Schwalbe Marathon Plus
Hjul 20"
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:BLACK IRON HORSE THE PONY Urban Cargo El-Ladcykel Sort
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.