Gode råd, når du skal købe ny ladcykel

En ladcykel er et både billigere og mere miljøvenligt alternativ til en bil. Ikke mindst er den langt mere praktisk, for dig, der bor i byen. For når din transport foregår på en ladcykel, skal du aldrig bekymre dig om trafikkaos og dyre parkeringspladser. Samtidig får du væsentligt mere plads til dine børn og indkøbsvarer, end du gør på en almindelig cykel, og børn elsker at være med på farten.

Hos ladcyklen.dk er vi specialister i ladcykler, og ligeledes ønsker vi, at vores kunder får den bedste oplevelse med deres nyindkøbte ladcykel. Derfor har vi samlet et par brugbare råd, som er gode at have in mente, når du skal købe en ny ladcykel.

Overvej dine behov

Inden du køber ladcykel, er det en god at idé, at du overvejer, hvad du skal bruge cyklen til. Hvis du eksempelvis skal transportere dine børn til institution eller skole hver dag året rundt, kan en specielt udviklet 3 hjulet ladcykel til børn være den rette løsning til dig.

Hvis du derimod har brug for en model, som er smallere og mere manøvredygtig, så du nemmere og hurtigere kommer igennem trafikken, bør du måske overveje en tohjulet model i stedet. Du kan se vores store udvalg af ladcykler her.

Prøv forskellige ladcykler hos os, inden du køber

Selvom der findes ladcykler specielt udviklet til behov, der minder om dine, kan det godt være, der er en helt anden model, der passer bedre til dig. Sørg derfor for at prøve flere ladcykler af hos os og lad os snakke mere om hvad dine behov og ønsker er, inden du køber, så du ender med en ladcykel, du føler dig komfortabel ved.

Pas på i trafikken

En ladcykel kan vælte ligesom en almindelig cykel. Pas på, når du drejer i høj fart, og når du bremser. Husk også, at kravene til reflekser og lygter er lidt anderledes på en ladcykel. Hvis du har yderligere spørgsmål til køb af ladcykel, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.