En el ladcykel er i modsætning til en traditionel ladcykel udstyret med en elmotor. Denne elektriske motor hjælper dig ikke alene godt på vej, når du træder i pedalerne, men den sørger også for, at vind, vejr og stort læs ikke er nogen begrænsning for at hoppe på cyklen.

Få fart i pedalerne med en ladcykel

Det, der gør en ladcykel med elmotor til et populært cykelvalg, er, at en sådan ladcykel indeholder en motor, et batteri og et elsystem. Disse tre komponenter findes ikke i en almindelig cykel, og det er således kombinationen af disse, der gør, at du lettere og hurtigere kommer rundt på en ladcykel med motor.

De fleste batterier har en holdbarhed på 40-55 kilometer, og hvor tit batteriet skal oplades, afhænger således af, hvor ofte og hvor langt du cykler.

Tag familien med på tur

Mange husker sikkert som barn at have fået et lille skub på ryggen af en forælder, når bakken var for stejl og kræfterne i benene var ved at slippe op. En ladcykel med elmotor er teknologiens svar på denne hjælpende hånd, og elmotoren virker på samme måde ved at hjælpe til, så du klarer de udfordringer, der venter ude på cykelstierne.

Og der er god grund til at komme ud på cykelstierne – ikke bare alene men også sammen med dine børn. En ladcykel med elmotor fås nemlig med indbyggede børnesæder, så børnene sidder både godt og sikkert.

Dette gør cyklen til en oplagt institutionscykel, der fungerer som et godt alternativ til den daglige transport af børn i bil til og fra institution. En ladcykel med elmotor gør det nemt for dig at give dine børn frisk luft og gode oplevelser i naturen – uden du bliver forpustet og skal gøre alt arbejdet selv!

Lad os hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til vores ladcykler med elmotor eller ønsker vores hjælp til at finde en elcykel, der lever op til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os hos Ladcyklen.dk