ladcykel garageFor de fleste danske familier er en ladcykel, eller en cykeltrailer en stor udskrivning, og derfor ønsker man selvfølgelig at passe så godt på cyklen som overhovedet muligt, men det er ikke altid let, når man bor i et land som Danmark. I Danmark er vejret nemlig aldrig til at stole på; fra det ene øjeblik til det andet, kan det slå om i voldsom regn eller haglbyger, og det er ikke ideelt, når man har sin ladcykel stående udenfor.

Den optimale løsning er selvfølgelig at opbevare sin ladcykel/cykeltrailer i en garage eller en carport, men det er ikke alle, der er så heldige at have adgang til sådan en. Heldigvis findes der en anden løsning, som ikke kræver ekstra plads, nemlig en overdækning/garage til cyklen, som forvirrende nok også kaldes en garage.

Fordelene ved at have en “garage” til sin ladcykel

En garage til en ladcykel er et specialsyet stykke overdækning fremstillet af slidstærkt, vandtæt materiale. Garagen findes i flere forskellige varianter og former, alt efter hvilken cykel det skal passe til. Garagens vigtigste funktion er at beskytte cyklen mod vind og vejr, da den ofte står ude i direkte regn og sne.

En anden fordel er, at overdækningen beskytter mod ridser og stød, hvis nogle skulle være så uheldige at støde/køre ind i den, samt mod sol så cyklens farver ikke falmer og kommer til at se kedelige ud.

I hverdagen er det desuden en dejlig følelse at komme ud til sin cykel efter en regnfuld nat, at kunne trække garagen af cyklen og derefter kunne køre på arbejde uden at få våde bukser - et plus som børnene også vil sætte pris på, da de på den måde undgår at skulle svømme rundt i et regnfyldt lad.  

Ved at benytte dig af overdækning til din cykel, den såkaldte garage, kan du forlænge din cykels levetid markant, samtidig med at du sørger for, at den bevarer sin værdi, hvis du overvejer at sælge den videre. Garagen koster en brøkdel af ladcyklens værdi og er et fuldstændig uundværligt stykke ekstraudstyr til din cykel. Har du behov for mere udstyr? Tjek vores store udvalg af cykeludstyr lige her.  

Stort udvalg af overdækninger til din cykel

Hos Ladcyklen forhandler vi et stort udvalg af garager til ladcykler & cykeltrailer, så du kan være sikker på, at finde den, der passer til dine behov. Vi har garager til ladcykler, christianiacykler, triobikes, Winther Kangaroo med mere i flere forskellige mærker, som fx Winther, Croozer, Thule og Burley. Alle vores garager er fremstillet af solidt og slidstærkt materiale, der beskytter cyklen mod både vind, vejr, ridser og skrammer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Ladcyklen via vores kontaktformular, på telefon 82 82 89 89 eller over mail på info@ladcyklen.dk.