En ladcykel med el har mange fordele. Den transporterer dig let og hurtigt rundt, hvad enten du skal ud på en smuttur eller større afstande. Det karakteristiske lad forrest på cyklen gør det muligt for dig at transportere børn, gods og indkøb – og alt dette uden at skulle bruge lige så mange kræfter, som en traditionel ladcykel ville kræve. En ladcykel med el gør livet nemmere for cyklister!

Men fordelene stopper ikke her: Hos Ladcyklen.dk kan du ofte finde en ladcykel med el på tilbud. Det betyder, at du få del i alle fordelene ved en elcykel til den absolut laveste og skarpeste pris!

Hold øje med vores tilbud

Er du på jagt efter en ladcykel med el? Og kunne du tænke dig at gøre et godt køb? Så anbefaler vi dig at holde godt øje med vores forside. Her opdaterer vi ofte med suveræne tilbud på vores cykler.

Ladcykler er populære som aldrig før, og kunne du tænke dig at købe en ladcykel med el på tilbud, er vores hjemmeside et godt sted at starte.

Vi opfordrer dig ligeledes til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende udsender information om nye produkter, konkurrencer og ikke mindst tilbudskampagner. Du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst på forsiden.

Laveste priser og bedste vejledning

Hos Ladcyklen.dk er vi vilde med alle de muligheder, ladcykler med el giver, og vi oplever, at alle vores kunder giver samme tilbagemeldinger.

Når du køber en ladcykel med el på tilbud hos os, kan du ikke alene se frem til at få en moderne ladcykel til en lavere pris, men du kan også glæde dig til, at din nye ladcykel bygges specielt til dig.

Fra vores værksted i Vanløse bygger og samler vi alle vores ladcykler ud fra vores kunders individuelle ønsker og behov. Når cyklen er færdig, giver vi dig grundig vejledning i, hvordan cyklen betjenes bedst muligt.

På denne måde er der garanti for tilfredshed, når du køber en ladcykel med el på tilbud hos os!