Gør din cykeltur lettere med en monterbar elmotor fra Pendix
Er du træt af at trampe op af stejle bakker med ladcyklen fuld af børn og ankomme til din destination svedig og udmattet?

Hos Ladcyklen.dk ved vi, at det nogle gange kan være tungt at køre på ladcykel - særligt hvis der er tale om en stor ladcykel, og man samtidig skal kæmpe mod en stiv modvind og masser af børn i ladcyklen.
Derfor er vi glade for at kunne præsentere dette produkt, nemlig Pendix elmotoren, der kan eftermonteres på alle slags cykler, både almindelige og ladcykler. Læs med her, hvor vi forklarer fordelene ved at få monteret en motor på din cykel.

Fra almindelig ladcykel til el ladcykel på ingen tid
Før i tiden kunne man købe en ladcykel, der kørte på almindelig pedalkraft eller en el ladcykel, og herefter kunne man ikke ændre på disse indstillinger. Med en Pendix eftermonterings elmotor har du nu mulighed for at skifte mellem den almindelige cykel og el ladcykel, alt efter hvilket humør du er i, og hvilken distance du skal tilbagelægge på din ladcykel. Smart, ikke? Det synes vi i hvert fald, og vi klarer hurtigt monteringen for dig, så du er klar til at cykle ud på en helt ny ladcykel.

Hvordan fungerer Pendix elmotoren?
Motoren er udformet i et enkelt, diskret design, er meget lydløs, og monteres ved venstre pedal samt batteriet på stellet, hvorfra man kan regulere motorniveauet, mens man cykler. Motoren har tre, stigende niveauer, Eco, Smart og Sport. Eco giver dig en naturlig følelse og motoren hjælper dig kun minimalt. Med Smart kan man bedre mærke, at det rykker, man kører en god hastighed uden at skulle anstrenge sig. Vælger man Sport, er man godt hjulpet på vej, når man skal køre i stejlt terræn eller i stærk modvind. Lige meget hvilken af de tre niveauer du vælger, vil du dog opleve at kunne cykle mange flere kilometer i timen - uden at få sved på panden.   

Simpel opladningpendix batteri indokator
Pendix elmotoren er CE-godkendt til Christianiacykler, ladcykler og almindelige cykler og kan køre et sted mellem 40 og 105 kilometer på én opladning, selvfølgelig afhængig af hvordan du kører. Du lader nemt motoren op ved forsigtigt at fjerne den fra cyklen og tilslutte den den bordoplader, som følger med i købet.   

Hav altid medvind på cykelstien
Nu har vi selv testet den monterbare Pendix elmotor, og vi er ærligt talt ret begejstrede. Ægte cykelnørder vil sætte pris på, at motoren er skabt i et så elegant og lækkert design, at det ikke ødelægger cyklens look, og alle andre vil værdsætte følelsen af altid at have medvind på cykelstien.
elmotor pendix ChristianiacykelVil du vide mere om muligheden for at få monteret en Pendix elmotor på din cykel? Eller vil du bare se vores store udvalg af cykeludstyr?  Så er du velkommen til at udforske vores side eller at kontakte os! Ladcyklen.dk på telefon 82 82 89 89 eller mail info@ladcyklen.dk.