Cykling er sundt for både krop og sjæl. Desværre fravælger mange den traditionelle cykel til fordel for bil, bus eller anden transportform, fordi høj puls, udmattelse og sved på panden ikke er foreneligt med det, der venter dem, når de når frem.

Kan du nikke genkendende til dette? Og har du overvejet, om en el ladcykel er noget for dig?

Hos Ladcyklen.dk kan du prøve en ladcykel med el på egen krop, inden du beslutter dig for at købe. Vi tilbyder nemlig en prøvetur på en el ladcykel, så du kan lave en test af, hvorvidt en el ladcykel falder i din smag.

Prøv vores el ladcykel test

Vi har fuld forståelse for, at du ønsker at prøve kræfter med en el ladcykel gennem test, inden du vælger at investere i en. Det kan være en stor beslutning at vælge at bruge penge på en el ladcykel, og derfor er det rart at vide, at pengene er godt givet ud.

Vi tilbyder alle at komme ind i vores butik og teste en af vores el ladcykler. Her vil vi guide dig til, hvordan cyklen håndteres, og herefter sender vi dig ud på en prøvetur.

3 gode grunde til at anskaffe en el ladcykel

De senere år har danskerne for alvor fået øjnene op for el ladcyklers potentiale, og i landets større byer skal man i dag ikke kigge længe, før man får øje på en el ladcykel i gadebilledet. Hvis du er usikker på, hvorvidt en en ladcykel er noget for dig, giver vi dig her tre gode grunde til at komme ned i vores butik.

  1. En el ladcykel er hårdfør, og får dig hurtigt frem i selv regn, slud og kraftig modvind.

  2. Med sin rummelighed og høje fart er el ladcyklen et godt alternativ til en bil – ladcyklen er samtidig nemmere at parkere!

  3. El får ladcyklen til at føles mindre tung – mærk forskellen ved at teste en el ladcykel i vores butik.