Winther trehjulet med lad - Pink / Lyserød

På lager
Varenummer
40525

Winther trehjulet med tippelad er et ægte dansk designikon, der holder i generationer. Nemlig den rød/hvide 3-hjulede cykel fra Winther som vi fleste forældre husker fra vores barndom og som idag også fås i lyserød.
Gennem årtier har mere end to millioner af dem trillet rundt med børn ved pedalerne – og skabt frihed og bevægelse for mange årgange af glade børn.

Vores pris 699,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 799,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Winther trehjulet med tippelad er et ægte dansk designikon, der holder i generationer. Nemlig den rød/hvide 3-hjulede cykel fra Winther som vi fleste forældre husker fra vores barndom og som idag også fås i lyserød.Gennem årtier har mere end to millioner af dem trillet rundt med børn ved pedalerne – og skabt frihed og bevægelse for mange årgange af glade børn.

En gave til fantasien
At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene. Tippeladet gør det sjovt at transportere sand, bamser, biler eller dukker rundt i den store verden.

Winther's 3-hjulede cykler styrker børnenes motorik, fantasi og sanser. De er med til at skabe bevægelsesfrihed og glæde i dagligdagen. Og så er den fremstillet med stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet. Den passer til børn mellem 1-4 år da sædet kan indstilles, så det passer til barnets højde.

Den klassiske trehjulede cykel fra Winther kommer i mange flotte farvekombinationer.

Farve: Lyserød

Specifikation
Producent Winther
SKU 40525
Country of Manufacture Danmark
Alders trin fra 1½ år +
Barnets højde fra 80 cm. +
Egen vægt -
Max last / vægt 20 kg.
Stel Stål
Totalbredde 44 cm.
Totallængde 77 cm.
Dæk Faststøbt i hjulet
Hjul Plade støjsvage hjul
EAN nr. 5703177405252
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Winther trehjulet med lad - Pink / Lyserød
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.