MBK Motobecane Roadie Blank Lyserød

På lager
Varenummer
905226060

Motobecane Roadie balancecykel giver utallige lærerige og sjove timer for dit barn.
Barnet lærer færdighederne i håndteringen af ​​en fremtidig rigtig cykel og lære at holde balancen. Motobécane Roadie i Silver er lavet af stærk magnesiumlegering med en totalvægt på under 3 kg, hvilket gør Roadie balancecyklen let at håndtere for selv små børn.

Vores pris 799,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 1.299,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Motobecane Roadie Blank Lyserød

Roadie leveres med en håndfuld fede funktioner som skridsikre fodstøtter, luftdæk, der garanterer en jævn køreoplevelse, let justerbar sadelpind og ergonomiske håndtag.

Den flotte sammensætning af farverne giver denne cykel et knivskarpt udseende.

Cyklen henvender sig til de børn som skal have det bedste af det bedste.

Specifikation
Producent MBK - Motorbecane
SKU 905226060
Country of Manufacture Danmark
Alders trin fra 3 år +, 4 år +, 5 år +
Egen vægt 2.95kg.
Dæk 12 x 1,75
Hjul 12" aluminiums fælge med 12eger
EAN nr. 5712700022149
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:MBK Motobecane Roadie Blank Lyserød
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.