Bronco 16" Blå

På lager
Varenummer
5711278002584

Super smart og fed 16" drengecykel i hvid / blå.
En perfekt begynder cykel med alt tænkeligt udstyr- lukket kædeskærm som de mindste ikke får fingre ind i kæden, en virkelig flot drengecykel med bagagebære, støtteben, skærme, fodbremse og V-bremse foran.

Passer til børn i alderen ca. 3,5 - 6 år.

Ang. samling af cyklen - læs "Beskrivelse" længere nede!

Begrænset antal

Vores pris 999,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 2.299,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

En perfekt begynder cykel med alt tænkeligt udstyr- bagagebære, støtteben, skærme, fodbremse og V-bremse foran og lukket kædeskærm som de mindste ikke får fingre ind i kæden, en virkelig flot drengecykel.

Passer til børn i alderen ca. 3,5 - 6 år.

------------------------------------------------------

Vi har købt et større parti børnecykler og sænket priserne så drastisk at det burde være ulovligt at sælge så billigt.
Men det gør også vi har valgt ikke at tjene så meget på børnecyklen for at tilgode sig dig som kunde!

Så køber du den i butikken, eller på nettet og vælger afhentning i butik kan du tilføje at få den samlet hvis du ikke selv magter det, og det koster kun 199kr.

Cyklen kommer dog 90% samlet, så kræver ikke den store handyman at samle- så det er pedaler, styr og forhjul der skal monteres og selvfølgelig pumpes og lige se om alt er spændt på cyklen og så er man køreklar :)

Specifikation
hjul tommer 16"
Producent Bronco
SKU 5711278002584
Alders trin fra 3 år +, 4 år +, 5 år +
skridtlængde fra 45 cm. +
Barnets højde fra 105 cm. +
Egen vægt 11.5 kg.
Gear 1 gear med fodbremse.
Stel Stålramme
forgaffel Stålforgaffel
Forbremse V-bremse
Skærme Ja
Lys Nej
Støtteben Ja
Pedaler Plast pedaler
Dæk Kenda 16 x 1.75 med hvide dæk kanter
Hjul 16" hjul
EAN nr. 5711278002584
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Bronco 16" Blå
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.