Covid-19 Restriktioner

Ladcyklen.dk støtter op om regeringens Corona tiltag.

Dog vil vi meget gerne kunne betjene dig bedst muligt via support og salg.

Vores webshop holder åbent døgnet rundt og vi leverer hurtigt din ordre efter din bestilling. Du har også mulighed for at afhente din bestilling på bagsiden af vores butik ved vores parkeringsplads. (bank på vores dør, så åbner vi for dig)

Vores butik "Ladcyklen" på Jernbane Alle 19, 2720 Vanløse er lukket frem til Søndag d. 7 februar, men vi kan stadigvæk tage i mod reparationer og serviceopgaver med forudgående aftale. Kontakt os enten via tlf. +45 82828989 eller skriv en mail til os på support@ladcyklen.dk - Ved afhentning/udlevering af en reparation eller service opgave skal denne være betalt før afhentningen. Der kan betales direkte her>>

Vil du prøve en ladcykel - Book en prøvetur

Har du lyst til at komme forbi vores butik og prøve en ladcykel, så har du muligheden for det ved at skrive en mail til os på support@ladcyklen.dk eller ringe på tlf. +45 82828989 og booke en tid. Når du kommer hen til os på den aftalte tid, vil cyklen stå klar til dig på bagsiden af vores butik ved parkeringspladsen. Vi har desværre ikke mulighed for at give dig ret meget råd og vejledning før eller efter prøveturen grundet Covid-19. Er du interesseret i af købe cyklen efter din prøvetur skal bestillingen foretages online da butikken er lukket pga. regeringens Corona tiltag. Vi sidder selvfølgelig klar på telefonen +45 82828989 hvis du skulle få brug for hjælp eller har spørgsmål til din bestilling.

Værnemidler

Når du afhenter din bestilling, reparation eller serviceaftale eller du har booket en tid til at prøve en ladcykel skal du bære mundbind eller visir.
Personalet vil også bære også mundbind eller visir ved udlevering af bestillinger, reparationer el. serviceopgaver.

Åbningstider - til og med d. 7 Februar

Mandag til fredag: 09.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00

Se også- vores normale åbningstider

© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.