Croozer Kid babykøje årg. 2016>

På lager
Varenummer
3092025002

Croozer kid babysæde/køje til de små fra 1-10 måneder.

Din baby er stadig nødt til at ligge på ryggen men vil gerne kigge ud, og det kan baby gøre i denne orginale Croozer Kid køje. Selesystemet retter ryglænet ud, så din baby får en ligge/siddeplads med fuld støtte. Sidevæggene er forstærket med seleremme som yder støtte og beskytter din baby. Babykøjen kan du nemt klappe sammen med anhængeren. Vores Croozer Kid babykøje er behagelig som en hængekøje og sikker som en autostol.

599,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Croozer Kid babysæde/køje til de små fra 1-10 måneder.

Fra 2016 og frem.

Din baby er stadig nødt til at ligge på ryggen men vil gerne kigge ud, og det kan de gøre i denne orginale Croozer Kid køje. Selesystemet retter ryglænet ud, så din baby får en ligge/siddeplads med fuld støtte. Sidevæggene er forstærkede med seleremme som yder støtte og beskytter din baby. Babykøjen kan du nemt klappe sammen med anhængeren. Vores Croozer Kid babykøje er behagelig som en hængekøje og sikker som en autostol.

Frit udsyn til verden udenfor
Du kan have din baby med i din Croozer Kid, også inden babyen selv kan sidde op. I alderen mellem en og ti måneder sidder baby bedst i vores Croozer Kid babykøje. Babykøjen skåner din babys rygsøjle og sørger for at den ikke bliver belastet. Samtidig kan babyen alligevel kigge ud og følge med i det hele. Når din baby bliver større og kan sidde selv, bytter du helt enkelt babykøjen ud med siddestøtten. Du kan på den måde altid indrette siddesystemet i Croozer Kid, så det passer til dit barns alder.

Godt beskyttet i en Croozer Kid babykøje
Babykøjen til Croozer Kid har forstærkede sider, som støtter barnet på en både sikker og behagelig måde. Den blødt forede 3-punkssele holder din baby på plads i indsatsen, og sørger samtidig for at stramme ryglænet ud til en støttende ligge-siddeflade. På den måde ligger baby bekvemt som i en hængekøje og sikkert som i en autostol.

Passer også ideelt i Croozer Kid 1 & 2
Croozer Kid for 2 er udstyret med to enkeltsæder. Du spænder babykøjen fast på den ene plads, og samtidig har dit andet barn stadig god plads ved siden af. Det er også muligt at have to babykøjer ved siden af hinanden.

Nem at bruge hver eneste dag
Din Croozer Kid lader sig hurtigt folde sammen selv med babykøje i. På den måde kan du efter behov tage det hele med. Babykøjen passer perfekt til din Croozer Kid, også når det gælder farvevalget.

Passer til Croozer Kid 1+2 årgang 2016 og frem og i lysebrun

Specifikation
Producent Croozer
Country of Manufacture Tyskland
SKU 3092025002
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Croozer Kid babykøje årg. 2016>
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.