Croozer Kid babykøje årg. 2016>

På lager
Varenummer
3092025002

Croozer kid babysæde/køje til de små fra 1-10 måneder.

Din baby er stadig nødt til at ligge på ryggen men vil gerne kigge ud, og det kan baby gøre i denne orginale Croozer Kid køje. Selesystemet retter ryglænet ud, så din baby får en ligge/siddeplads med fuld støtte. Sidevæggene er forstærket med seleremme som yder støtte og beskytter din baby. Babykøjen kan du nemt klappe sammen med anhængeren. Vores Croozer Kid babykøje er behagelig som en hængekøje og sikker som en autostol.

Special Price 499,00DKK Regular Price 669,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Croozer Kid babysæde/køje til de små fra 1-10 måneder.

Fra 2016 og frem.

Din baby er stadig nødt til at ligge på ryggen men vil gerne kigge ud, og det kan de gøre i denne orginale Croozer Kid køje. Selesystemet retter ryglænet ud, så din baby får en ligge/siddeplads med fuld støtte. Sidevæggene er forstærkede med seleremme som yder støtte og beskytter din baby. Babykøjen kan du nemt klappe sammen med anhængeren. Vores Croozer Kid babykøje er behagelig som en hængekøje og sikker som en autostol.

Frit udsyn til verden udenfor
Du kan have din baby med i din Croozer Kid, også inden babyen selv kan sidde op. I alderen mellem en og ti måneder sidder baby bedst i vores Croozer Kid babykøje. Babykøjen skåner din babys rygsøjle og sørger for at den ikke bliver belastet. Samtidig kan babyen alligevel kigge ud og følge med i det hele. Når din baby bliver større og kan sidde selv, bytter du helt enkelt babykøjen ud med siddestøtten. Du kan på den måde altid indrette siddesystemet i Croozer Kid, så det passer til dit barns alder.

Godt beskyttet i en Croozer Kid babykøje
Babykøjen til Croozer Kid har forstærkede sider, som støtter barnet på en både sikker og behagelig måde. Den blødt forede 3-punkssele holder din baby på plads i indsatsen, og sørger samtidig for at stramme ryglænet ud til en støttende ligge-siddeflade. På den måde ligger baby bekvemt som i en hængekøje og sikkert som i en autostol.

Passer også ideelt i Croozer Kid 1 & 2
Croozer Kid for 2 er udstyret med to enkeltsæder. Du spænder babykøjen fast på den ene plads, og samtidig har dit andet barn stadig god plads ved siden af. Det er også muligt at have to babykøjer ved siden af hinanden.

Nem at bruge hver eneste dag
Din Croozer Kid lader sig hurtigt folde sammen selv med babykøje i. På den måde kan du efter behov tage det hele med. Babykøjen passer perfekt til din Croozer Kid, også når det gælder farvevalget.

Passer til Croozer Kid 1+2 årgang 2016 og frem og i lysebrun

Specifikation
Producent Croozer
Country of Manufacture Tyskland
SKU 3092025002
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Croozer Kid babykøje årg. 2016>
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.