+45 8282 8989

institutions ladcykler

institutions ladcykler

Her kan du finde din ladcykel med el

Skal I bruge en robust kvalitets ladcykel til 4 eller 6 børn i børnehaven, vuggestuen eller privat? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi er specialister i ladcykler, og vi ved hvad der skal til for at køre sikkert med 4 børn i en ladcykel.

Hvis du gerne vil have en ladcykel til at transportere flere børn i til og fra institution eller på udflugter, så er en el ladcykel en rigtig god mulighed. Det kan være tungt og hårdt at cykle med en ladcykel med flere børn – især hvis det går op ad bakke, eller det er en længere cykeltur, I skal ud på. Derfor er en el ladcykel et oplagt valg, så cykelturen bliver en god oplevelse.

  • Ladcyklen.dk
  • Jernbane alle 19
  • 2720 Vanløse
  • Email: support@ladcyklen.dk
  • Telefon: +45 82 82 89 89
  • Åbningstider:
  • Mandag - Fredag 12.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket

 


Forventet svartid på mail er 1-8 timer.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Christiania cyklen - en klassiker

Christiania ladcyklen er en rigtig klassiker og kendt for dens styrke og robusthed. Ladcyklen er direkte målrettet til transport af børn. En Christiania cykel ses ofte i bybilledet for familier der vil hurtigt, let og bekvemt frem i trafikken og børnene elsker det! Men også i institutioner er den et godt bud på et sundt transportmiddel, hvor børnene kan få vind i håret. Det er en kvalitets el ladcykel uden lige med en kraftig motor, som kan klare lidt af hvert i al slags vejr.

Hvorfor vælge en Christiania cykel?

Christiania cyklen er en af de mest solgte modeller på markedet, og det er der en grund til! Det er lækkert dansk design med stort fokus på sikkerhed, komfort og holdbarhed. Christiania cyklen er designet med lækre og bløde materialer, komforten er hermed i top. Med en Christiania cykel er der tænkt på børnene, der er ingen skarpe kanter, hvorpå børnene kan rive sig eller sidde fast i, og den er perfekt til transport af børn.

Christiania cykel med kraftfuld hjælpemotor

En Christiania cykel kan godt være tung, især hvis man har flere børn siddende i kassen. Det kan derfor være en god idé at montere en hjælpemotor, som kan give en et skub på vejen. Vores udvalg af Christiania cykler kommer med og uden hjælpemotor. Du kan vælge at opgradere dit køb med en elmotor, fordi det gør det lidt lettere og hurtigere at cykle rundt med børnene. En el ladcykel er drevet af en elektronisk motor, der hjælper dig med at øge farten, fremover vil modvinden og den trælse bakke ikke virke ligeså hård. Det bliver meget nemmere for dig at komme frem og tilbage med børnene – og I kommer alle trygt og sikkert frem i en Christiania el ladcykel.

Mulighederne er mange med en Christiania cykel

Der er et utal af Christianiacykler at vælge – og det kan til tider være svært at vælge imellem de lækre og stilsikre Christianiacykler. Hos Ladcyklen.dk har vi mange forskellige modeller, så vi kan helt sikkert finde den Christiania cykel, der passer bedst til dig og dine behov, og om det skal være med eller uden hjælpemotor.

Vi har lige den model, du søger! Hvad enten du søger en større model med plads til flere børn, så er Christiania 4 børns ladcykel måske noget for dig. Eller hvis I skal hurtigt frem, har vi også modellen Christiania 26” Sport, hvor der ved tilvalg er mulighed for at vælge en Straight kasse med plads til 4 børn.

For hver model gør det sig gældende, at du har mulighed for at sætte dit eget genkendelige præg på Christiania cyklen. Du kan blandt andet vælge farve, soltag, regnslag, klapsæde, y-seler, puder med mere. Mulighederne er uendelige hos Ladcyklen.dk. Du kan se alle vores originale modeller af den populære Christiania cykel her.