Johnny Loco E-Cargo 5.3 Earl Grey

På lager
Varenummer
301001

Denne Johnny Loco ladcykel med Shimano steps 6100 centermotor giver dig uforglemmelige øjeblikke.
For Johnny Loco er sikkerhed og komfort nogle af de vigtigste egenskaber og specifikationer som giver mere køreglæde med de to store forhjul og med et bagstellet som tilter når der drejes, og sørger for at ligge sikkert på vejen.

Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.3 Earl Grey har et super lækker og frækt design og med de smukkeste retro linier helt ned til de mindste detaljer og er af den letteste i sin slags - Denne ladcykel taler for sig selv.

Inkl. Retro lygtesæt i sort - 2x forlygter, 1x baglygte

Desuden har cyklen i denne opgradering fået Enviolo Trinløst gear

Begrænset antal

Vores pris 39.999,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 44.999,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.3 Earl Grey

Denne Johnny ladcykel med Shimano steps centermotor giver dig uforglemmelige øjeblikke- Garanteret.
For Johnny Loco er sikkerhed og komfort nogle af de vigtigste egenskaber og specifikationer som giver mere køreglæde med de to store forhjul og med et bagstellet som tilter når der drejes, og sørger for at ligge sikkert på vejen.

Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.3 har et super lækker og frækt design og med de smukkeste retro linjer helt ned til de mindste detaljer og er af den letteste i sin slags - Denne ladcykel i Brighton fra Johnny loco taler for sig selv.

Ekstra udstyr:
Der fås 2 forskellige kalecher til Johnny Loco E-cargo Durch delight, en coupe kaleche med åben top og frontvindue så barnet sidder som i en cabriolet sportsvogn, eller Deluxe kalechen med 6 vinduer.
Coupe kalechen er den mest solgte og bruges også som alm. regnslag/cover samt man vil kunne bruge coupe kalechen som voksen eller til større børn da der ingen højde begrænsning er på coupe kalechen.
Deluxe kalechen har en alders, højde begrænsning på ca. 5-7 år alt efter hvor høj ens barn er.

Lygtemæssigt er der plads til 2 forlygter, -én i hver side over forskærmene, samt en baglygte monteret på bagskærmen. Gummimåtte anbefales for at beskytte lakken i bunden af alumiliums kassen samt for at gøre den skridsikker når børn skal op.

Specifikation
SKU 301001
Producent Johnny Loco
Country of Manufacture Holland
Model Johnny Loco E-Cargo Earl Grey
Antal personer Op til 1-4 personer
elmotor model Shimano steps E-6100
Max last / vægt 100 kg + fører.
Kassemål / lastrum 109 x 62 x ±45 cm. (LxBxH)
Kasse Letvægts aluminium med pulver larkering.
Totalbredde 84cm
Totallængde 218cm
Egen vægt 48 kg. inkl. batteri
Frontstel Understel i front- stål
Bagstel Stål, for at give de tyndere retro rør i rammen.
Bremser Hydraulisk skivebremser for- og bag
Skærme -
Dæk Punkterhæmmende Kenda City Slick med reflekskant
Hjul 26” baghjul & 24” forhjul. Letvægts aluminiumsfælge
Diverse infomationer:

Specifikationer på Johnny Loco E-Cargo Cruiser Brighton 5.3 Blue Grey

  • Motor: Shimano® Steps 6100 (250W)
  • Batteri: Shimano® Steps (Li-ion/ 11,6Ah/ 36V / 418Wh)
  • Shimano computer display med baggrundslys
  • Ladning: Fuld opladning tager ca. 4 timer
  • Computer: High-contrast display
  • Styr justerbart i højden
  • Stelhøjde: 53 cm
  • Gear: Enviolo Trinløs gear
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Johnny Loco E-Cargo 5.3 Earl Grey
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.