Da en ladcykel står på manges ønskeliste og mange børnefamilier har et stort behov for at gøre daglidagen lettere, kan vi tilbyde en nem og frem for alt en fornuftig finansiering.
Det er de færreste der har kontanter eller opsparing til at gå ud og investere, 10-, 20-, 30- eller 50.000 kr. på en ny ladcykel, cykeltrailer eller en børnecykel.
Samtidig er det de færreste bankrådgivere der siger "selvføli' skal du låne til en ny ladcykel til 25.000, det lyder fornuftigt!".


Sådan fungerer det:

Køber du for mere end 2.000 kr. så vil du blive tilbudt at betale via Basisbanks Finansiering.

  •     Du vælger blot LånLet som betaling under udcheckningen.
  •     Du gennemfører ordreprocessen og bekræfter ordren.
  •     Til sidst skal du blot klikke på linket til "Basisbank"
  •     Når Basisbank har godkendt dig, pakker vi ordren og sender den til dig, og i tilfælde af det er en ladcykel vil du blive kontaktet telefonisk eller på mail hvad leveringstiden er.


Vi har valgt at indgå et samarbejde med Danmarks måske bedste finansieringsselskab "Basisbank"( tidligere Lånlet ) - som er drevet af Basisbank og har 5 stjerner ud af 5 hos Trustpilot.
De tilbyder dig, som kunde hos os, 23 mdrs. rentefri finansiering, hvor du skal ikke bruge lønsedler, skatteopgørelser eller andet. Du skal bare underskrive lånet med dit NemID.
Du kan låne fra 2.000 kr. til 75.000 kr.
Mon ikke det skulle være nok til at købe en cykeltrailer eller drømme ladcyklen!.

Du kan også blive forhåndsgodkendt:
Ønsker du at blive forhåndsgodkendt så du på forhånd ved hvad du har at handle for, inden du bevæger dig rundt på shoppen og bliver inspireret, så trykker du blot på linket forneden og følger anvisningen.
En forhåndsgodkendelse tager ca. 5-10 min. at udfylde.

 

© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.