Black Iron Horse Pony - 2 El-Ladcykel

På lager
Varenummer
70030

"THE PONY" BLACK IRON HORSE El-Ladcykel

Denne super lækre ladcykel er lavet med dansk præsition og er den ladcykel på marked som har det avanceret styresystem på baghjul. Cyklen er designet så du kan have op til tre børn med i ladet.

Cyklen har 5 elektroniske gear som alle nemt kan betjene.

 • Kraftigt batteri fra Shimano på 418Wh, 11,6Ah
 • Inkl. Hydrauliske bremser
52.999,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Læs mere om BLACK IRON HORSE "THE PONY"

Baghjulsstyring er skabt til bykørsel. Med baghjulsstyring vender cyklen bedre end nogen anden cykel, da cyklen kan vende om sin egen akse. Når der drejes på styret, kræver det minimal indsats, hvilket gør det nemt.

Baghjulsstyring giver også den fordel, at når der ikke skal drejes på forhjulene, vil cyklen blive endnu mere stabil, i takt med at vægten på ladet øges. Det vil dermed være en rar og tryg fornemmelse, når børnene sidder sikkert i laddet.

Med en bredde på 85 centimeter, er cyklen blandt de smalleste ladcykler på markedet. Det er en fordel, når der skal overhales på cykelstien, eller når cyklen skal parkeres i gården/skuret.

Sikkerhed og komfort med BLACK IRON HORSE

Ladet er fremstilt i genanvendt plast som er uden tvivl er det, der er brugt mest tid på at udvikle. Det er vigtigt at der kunne sidde 3 børn og at der var plads til tasker, indkøb m.v. – og selvfølgelig at sikkerhed og komfort er i top. Det er løst!

Alle tre siddepladser, har 3-punktsele system. Der kan sidde to børn på det primære sæde, og så kan man vælge at tilkøbe et ekstra sæde (plads til 1 barn), som er placeret forrest i laddet. Og skal børnene have ekstra komfort, tilbydes der også hynder/puder til sæderne.

ladet er dybt, så der er ekstra plads til tasker og cykelhjelme under det primære sæde.
Samtidig er der plads til batteriet, så det sidder diskret bag det primære sæde. Her er der også plads til yderligere tasker eller indkøb.

For at sikre børnene, har er stellet modificeret, så der er placeret en stålramme rundt om kassen, hvilket modvirker skader ved kollisioner fra alle sider. Dette er en kæmpe fordel i forhold til konkurrenterne.

Kvalitet og teknik

Alle BLACK IRON HORSE cykler samles og produceres i Danmark og det er en fast producere på deres cykler. Hver eneste cykel har dermed været gennem skaberes hænder, og der sikre, at alt er, lige som det skal være.

BLACK IRON HORSE (Sorte Jern Hest) cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter de med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler som blev lavet i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende i hele landet.

THE PONY leveres med en super stærk elmotor: Shimano E6100. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og super trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning til denne type ladcykel.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot styrdisplay, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget på styret. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

THE PONY kommer med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til Shimano systemet, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra mærket Axa, og lyser med 20 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret (stellet), og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Cyklen leveres med nedenstående udstyr

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Dobbeltsæde i genanvendt plast med 3-punkts seler
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på baghjulet
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Lad i genanvendt plast med dobbeltbænk
 • Indbygget trin til indstigning i lad
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en knap
 • Opbevaringsplads under og bag sæderne
Specifikation
SKU 70030
Producent Black Iron Horse
Country of Manufacture Danmark
Model The Pony
elmotor model Shimano steps E-6100 Cargo
Max last / vægt 150 kg.
Kassemål / lastrum Indvendige mål (cm): 89 x 66
Kasse Genanvendt plast.
Totalbredde 85 cm
Totallængde 202 cm
Frontstel Høj kvalitets stål
Bagstel Høj kvalitets stål
Bremser Skivebremse med parkeringslås
Skærme Ja
Dæk Schwalbe Marathon Plus
Hjul 20"
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Black Iron Horse Pony - 2 El-Ladcykel
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.