Christiania cykel


Christiania cykler til salg – Køb en Christiania Bike på el

Den første ladcykel, der blev fremstillet, blev kaldt en Christiania cykel. Christiania cyklen blev hurtigt meget populær blandt andet for sin nemme og hyggelige måde at transportere flere børn på, og Christiania cykler affødte mange andre former for ladcykler. I dag bliver cyklen omtalt Christiania bike

En Christiania Bike på el og ladcykler generelt gør transporten med børn til en hyggelig oplevelse, og det gør det muligt at have flere børn med sig, hvis man for eksempel skal aflevere børn på vej til arbejde, eller hvis man skal på tur. Børn elsker som regel at sidde trygt sammen og følge med i trafikken og blive kørt rundt, og en Christiania cykel eller en anden ladcykel er derfor et hit for både børn og voksne.

Se også - Udstyr til Christiania bike


Christiania cykler til salg – Køb en Christiania Bike på el

Den første ladcykel, der blev fremstillet, blev kaldt en Christiania cykel. Christiania cyklen blev hurtigt meget populær blandt andet for sin nemme og hyggelige måde at transportere flere børn på, og Christiania cykler affødte mange andre former for ladcykler. I dag bliver cyklen omtalt Christiania bike

En Christiania Bike på el og ladcykler generelt gør transporten med børn til en hyggelig oplevelse, og det gør det muligt at have flere børn med sig, hvis man for eksempel skal aflevere børn på vej til arbejde, eller hvis man skal på tur. Børn elsker som regel at sidde trygt sammen og følge med i trafikken og blive kørt rundt, og en Christiania cykel eller en anden ladcykel er derfor et hit for både børn og voksne.

Se også - Udstyr til Christiania bike

Stort udvalg af Christiania cykler

Alle vores Christiania cykler leveres 100 % klargjort og samlet ved modtagelse enten i butikken, af egen chauffør eller anden form for forsendelse, hvis du ønsker at få den sendt. En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Alle mennesker har hver deres behov, smag, ønsker og drømme - og vi kan realisere dem for dig!

Vi bygger den efter dine ønsker og behov! Du modtager ikke nogen færdig pakke eller ladcykel2go, men en unik ladcykel bygget efter dine ønsker og behov. Vi tager gerne en snak med dig om dine behov og ønsker til en Christiania cykel eller en anden ladcykel, så du kan få den, der vil fungere allerbedst til netop dit behov.

Hvis du fortæller os om, hvordan du gerne vil bruge cyklen, hvor langt du gerne vil køre på den, og hvilke egenskaber ved ladcyklen der er vigtige for dig, så hjælper vi dig til at finde den helt rigtige. Vi har en stor viden om Christiania cykler og andre ladcykler, og vi kender til hele udvalget. Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, så hos os kan du være sikker på en god betjening i vores shop.


Vi tilbyder hurtig levering, en billig pris og den bedste vejledning

Det bedste for dig er, at vi er leveringsdygtige – hurtigere end andre, billigst på markedet, og så får du den bedste vejledning ved køb af en ladcykel hos os!

Hvis du har spørgsmål om en ladcykel, eller ønsker du et godt tilbud, sidder vi klar på e-mailen eller på telefon 82 82 89 89. Har du allerede styr på dit køb, kan du besøge os i butikken eller lægge det i indkøbskurven, og du vil blive ringet op med en leveringsdato.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ladcykel til dine behov.

Christiania cykel med elmotor til perfekt til dig, som vil have vind i ryggen på cykelstien.


Frihed til selv at vælge

Når du har besluttet dig for at investere i en Christiania ladcykel som er det jo rart at du også kan give cyklen et lidt mere personligt præg, du kan nemlig selv vælge i mellem flere farve på kassen eller endda på cyklens stel. Her er nogen eksempler på de flotte farver du kan vælge i mellem.


Hvis du vil gøre din cykel endnu mere personlig kan du gøre det med vores flotte klistermærker som du kan se lige her>>


En Christiania cykel er danskernes foretrukne ladcykel

Christiania Bike er klart a blandt danskernes favorit, når der skal købes en ny ladcykel. Christiania cykler ligger i top 3 over de mest solgte ladcykler og det er der bestemt en god grund til. De mange års erfaring sikrer, at du køber et 100% testet og afprøvet produkt, og at alle børnesygdomme, som mange andre nye mærker oplever hver dag, er elimineret.

Christiania Bike er fremstillet til kvinder og mænd i alle højder. Er du meget høj, kan du tilkøbe et styr, som er lidt højere end det, som er med på standardcyklen, og det gør igen Christiania cykler mere fleksible end så mange andre mærker.


Dansk fremstillet og håndbygget ladcykler

Der der bestem flere gode grunde til at denne Christiania ladcykel er en af Danmarks absolut mest solgte. Med det klassiske Københavner design, de stabile køreegenskab og en cykel der bare holde og bliver ved og ved, gør Christiania ladcykel til en fremragende familie cykel som kan give glæde i mange år frem. Den stabile kasse foran hvor børn, hunden, venner, mor eller far kan sidde et gør cyklen meget alsidige da den ikke kun er lavet til børnetransport. Du kan endda som som eks. tømmer have dit værktøj med på farten eller dine varer. Du kan handle stort ind og samtidig springe den lange bilkøb over når du købe i storbyens gader. Hvem kender måske ikke til at man sidder i sin bil og man bare ser cyklerne suse forbi i mens man sidder i den daglige lange og kedelige trafik kø.


Med en Christiania ladcykel kan du nemt komme rundt i byen, du kan have en masse ting med dig, dine børn med på turen eller du kan køre byen rundt med dit husdyr.. De mange år hvor Christiania cyklen har eksisteret har gjort cyklen til ren cykelglæde og uden bekymringer for børnefejl som mange andre nyere ladcykel mærke kæmper med. Du gør altså det bedste køb i vores øjne hvis du vælger en Christiania cykel enten om det er med el eller med alm. rugbrøds motor. Ladcyklen.dk er specialiseret indenfor alle ladcykler med i sær Christiania er en stor fornøjelse at får til service da cyklen er nemt serviceres af vores uddannede cykelmekanikere.

Selling points

Derfor skal du købe dig en Christiania ladcykel

  • Håndbygget i danmark
  • Dansk design
  • Mange dansk produceret komponenter
  • Mange års erfaring
  • Yderst holdbar
  • Rumlig kasse
  • Ingen børnesygdomme
  • God kørekomfort
  • Høj sikkerhed med Hydrauliske bremser

Tilkøb en helt unik service aftale

Når du køber en ny Christiania ladcykel hos os kan vi tilbyde dig vores unikke 3 års service aftale til en helt fantastisk pris. Service aftale giver dig adgang til at få din cykel ind på vores værksted og få lavet et serviceeftersyn alle de gange du har lyst i perioden 1 oktober til 1 marts i de næste 3 år. du kan derfor altid være tryg ved at din cykel bare køre derud af uden du skal bekymre dig om cyklen nu er i god stand og at alt virker som det skal. Vil du købe vores 3 års cykelaftale kan du gøre det lige her>>


Christiania Bike og andre ladcykler

I dag kan du ud over Christiania cyklen få mange andre former for ladcykler til ethvert behov. En Christiania Bike hører til blandt de mere kendte ladcykler, og den er særligt velset i byområder. Men du kan også få en ladcykel, som er lettere og derfor mere anvendelig til længere cykelture. En Christiania cykel har som mange andre ladcykler en høj gensalgsværdi, og den har en rigtig god holdbarhed og robusthed, som gør den mulig at bruge i mange år.

Hos ladcyklen.dk er vi specialister i ladcykler og sælger kun kvalitets-ladcykler! Vi kan stå inde for vores produkter og har ikke kinabras eller kopi-ladcykler.


Se hvor hyggeligt du kan få det med en Ladcykel fra Christiania

En ladcykel giver dig en stor frihed når du skal afsted med børn og oppakning: Du skal ikke tænke på trafikken eller lange bilkøer, du cykler bare ud i det blå og får en masse fantastiske oplevelser med dig selv eller din familie. Kø en tur til havnen, stranden, parken eller nyd en cykeltur rundt i byen.Christiania bike Historie

Deres historie begyndte på Christiania, som er et gammelt ladlagt militær område i København. Da den militære brug ophørte i år 1971 blev det besat af autonome Københavnere, som navngav området Christiania. I 1972 grundlagdes I/S Christiania Smedje af Lars Engstrøm sammen med sine venner, Jesper, Kjeld og René. De fire venner begyndte at producere brændeovne af gamle olietønder og stålplader, som de transporterede fra omkringliggende skrotpladser ved hjælp af gamle ladcykler fra krigens tid.

Lige fra starten valgte Christiania at være en bilfri bydel. Bilfriheden animerede til at tænke i andre transportformer til at fragte indkøb, træ, gastanke og børn. I/S Christiania Smedje begyndte at producere de velkendte og robuste cykelanhængere, som, efter i starten at være produceret på gamle sengebunde, blev udviklet og sat i produktion. Cykelanhængerne blev et vigtigt transportmiddel på Christiania og også et vigtigt produkt for Smedjen. Med tiden voksede efterspørgslen efter cykelanhængere også udenfor Christiania, og produktionen blev raffineret blandt andet med indkøb af nye materialer. Der blev lagt grobund for en lille virksomhed, som officielt blev registreret i 1978.

På Christiania var transport af børn ved at bruge cykelanhængeren gået hen og blevet en normal måde at fragte sine børn fra A-B. Lars havde den idé at forbedre den transportform. I stedet for at have børnene placeret bag sig i cykelanhængeren under kørslen, havde Lars tænkt sig at flytte anhængeren om foran på en trehjulet cykel. Ikke kun fordi det er en mere sikker måde at have børnene med sig på og fordi man altid har direkte kontakt med dem – det var også en mere hyggelig måde at køre med sine børn på.


Salg af Christiania cykler det første år

I/S Christiania Smedje producerede 50 Christianiacykler det første år hvor interessen herefter bredte sig langsomt til resten af København.
Til Bornholm

I år 1989 flyttede de produktionenaf ladcykler fra Christiania i København til Bornholm. Grundlæggerne, Lars og Annie, havde altid haft et godt øje til Bornholm. Sammen med andre fra Christiania flyttede de til Bornholm, dels fordi det var et billigt sted at starte op, og dels fordi det var et godt sted for deres børn at vokse op. Med hjælp fra venner og familie fik de en lille produktion op og køre ude på en gammel gård. Denne gård blev både brugt til produktion, og var også her familien levede i flere år.

På det tidspunkt var der ikke mange, som troede på, at ladcykler kunne erstatte bilen i København såvel som i andre byer. Men både Annie og Lars troede på, at ladcykler var vejen frem, og at de kunne få folk med sig. Dengang var målet, at tilbyde et alternativt transportmiddel til bilen i København, og at ladcyklen ville blive den normale transportform over hele Danmark. Gennem 90´erne voksede virksomheden og Christianiacyklen blev et normalt syn i gadebilledet i København – ikke kun for familier, men også til forretningsbrug. Efterhånden som efterspørgslen steg, begyndte omkringliggende bønder at deltage i produktionen. De producerede håndlavede hjul, syede kalecher og andre dele til cyklerne.

I år 2001 flyttede produktionen til større produktionsfaciliteter på Bornholm. I år 2004 blev I/S Christiania Smedje navn ændret til Christiania Bikes Aps, da produkterne var blevet markedsført under det registreret varemærke Christiania Bikes® siden 90´erne. På samme tidspunkt oplevede virksomheden en større efterspørgsel fra Europa og andre dele af verdenen og i dag sælger Christinia cyklerne og i lande som Amerika og Austrailien.

Erhvervs cykler
Skal din virksomhed også fragten små og store ting fra A-B og vil du gerne gerne noget godt for møljøet, så er en ladcykel måske noget for dig og dit firma.


Ladcyklen har ikonisk dansk design

Siden dengang har Christiania Bikes oplevet en større vækst og har både udviklet nye modeller og forbedret de nuværende modeller med tilhørende udstyr. En milepæl for virksomheden og grundlæggerne var modtagelsen af Klassikerprisen i 2010/2011 fra Dansk Design Center. Denne pris tildeles kun danske produkter, som har været næsten uforandret i mere end 25 år. Christianiacyklen har fået dansk designstatus og er i liga med andre prisvindere som Lego, Carlsberg og Royal Copenhagen.

Christiania Bikes og grundlæggernes mål om at oversvømme de københavnske gader med ladcykler er blevet en verdensopspændende trend. Med næsten 40 års erfaring har Christiania Bikes skabt et unikt netværk og sælger nu produkter verden over gennem udvalgte forhandlere. Med den større efterspørgsel har produktionen på Bornholm skabt unikke produktionsprocesser og råder over avanceret hjulmaskiner, svejserobotter og en moderne IT infrastruktur.

På Ladcyklen.dk og i vores fysiske butik "Ladcyklen" i Vanløse kan du både se og prøve de unikke og helt fantastiske ladcykler. Og bliver du vild med en af de mange modeller vi altid har på lager, kan du hurtigt få en med hjem.
Vi har Danmarks støreste udvalg af de populære ladcykler. Vi har også et kæmpe lager af ekstra udstyr og tilbehør, som eks. kalecher, sæder, seler, puder, støtteben, låse, dæk, seler og meget mere.Christiania Bikes - Den gode følelse af sikkerhed - i hele verden

I dag har Christiania salgsmæssig succes over hele verden med cykler, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed og fragt af børn. Som dansk kvalitetsproducent fokuserer Christiania Bikes på, at ders produkter er pålidelige og har lang levetid.

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.