Christiania cykel

Christiania cykler til salg – Køb en Christiania Bike på el

Den første ladcykel, der blev fremstillet, blev kaldt en Christiania cykel. Christiania cyklen blev hurtigt meget populær blandt andet for sin nemme og hyggelige måde at transportere flere børn på, og Christiania cykler affødte mange andre former for ladcykler.

En Christiania Bike på el og ladcykler generelt gør transporten med børn til en hyggelig oplevelse, og det gør det muligt at have flere børn med sig, hvis man for eksempel skal aflevere børn på vej til arbejde, eller hvis man skal på tur. Børn elsker som regel at sidde trygt sammen og følge med i trafikken og blive kørt rundt, og en Christiania cykel eller en anden ladcykel er derfor et hit for både børn og voksne.

Se også - Udstyr til Christiania

Christiania cykler til salg – Køb en Christiania Bike på el

Den første ladcykel, der blev fremstillet, blev kaldt en Christiania cykel. Christiania cyklen blev hurtigt meget populær blandt andet for sin nemme og hyggelige måde at transportere flere børn på, og Christiania cykler affødte mange andre former for ladcykler.

En Christiania Bike på el og ladcykler generelt gør transporten med børn til en hyggelig oplevelse, og det gør det muligt at have flere børn med sig, hvis man for eksempel skal aflevere børn på vej til arbejde, eller hvis man skal på tur. Børn elsker som regel at sidde trygt sammen og følge med i trafikken og blive kørt rundt, og en Christiania cykel eller en anden ladcykel er derfor et hit for både børn og voksne.

Se også - Udstyr til Christiania

Stort udvalg af Christiania cykler

Alle vores Christiania cykler leveres 100 % klargjort og samlet ved modtagelse enten i butikken, af egen chauffør eller anden form for forsendelse, hvis du ønsker at få den sendt. En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Alle mennesker har hver deres behov, smag, ønsker og drømme - og vi kan realisere dem for dig!

Vi bygger den efter dine ønsker og behov! Du modtager ikke nogen færdig pakke eller ladcykel2go, men en unik ladcykel bygget efter dine ønsker og behov. Vi tager gerne en snak med dig om dine behov og ønsker til en Christiania cykel eller en anden ladcykel, så du kan få den, der vil fungere allerbedst til netop dit behov.

Hvis du fortæller os om, hvordan du gerne vil bruge cyklen, hvor langt du gerne vil køre på den, og hvilke egenskaber ved ladcyklen der er vigtige for dig, så hjælper vi dig til at finde den helt rigtige. Vi har en stor viden om Christiania cykler og andre ladcykler, og vi kender til hele udvalget. Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, så hos os kan du være sikker på en god betjening i vores shop.


Vi tilbyder hurtig levering, en billig pris og den bedste vejledning

Det bedste for dig er, at vi er leveringsdygtige – hurtigere end andre, billigst på markedet, og så får du den bedste vejledning ved køb af en ladcykel hos os!

Hvis du har spørgsmål om en ladcykel, eller ønsker du et godt tilbud, sidder vi klar på e-mailen eller på telefon 82 82 89 89. Har du allerede styr på dit køb, kan du besøge os i butikken eller lægge det i indkøbskurven, og du vil blive ringet op med en leveringsdato.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ladcykel til dine behov.

Christiania cykel med elmotor til perfekt til dig, som vil have vind i ryggen på cykelstien.


Frihed til selv at vælge

Når du har besluttet dig for at investere i en Christiania ladcykel som er det jo rart at du også kan give cyklen et lidt mere personligt præg, du kan nemlig selv vælge i mellem flere farve på kassen eller endda på cyklens stel. Her er nogen eksempler på de flotte farver du kan vælge i mellem.


Hvis du vil gøre din cykel endnu mere personlig kan du gøre det med vores flotte klistermærker som du kan se lige her>>


En Christiania cykel er danskernes foretrukne ladcykel

Christiania Bike er klart a blandt danskernes favorit, når der skal købes en ny ladcykel. Christiania cykler ligger i top 3 over de mest solgte ladcykler og det er der bestemt en god grund til. De mange års erfaring sikrer, at du køber et 100% testet og afprøvet produkt, og at alle børnesygdomme, som mange andre nye mærker oplever hver dag, er elimineret.

Christiania Bike er fremstillet til kvinder og mænd i alle højder. Er du meget høj, kan du tilkøbe et styr, som er lidt højere end det, som er med på standardcyklen, og det gør igen Christiania cykler mere fleksible end så mange andre mærker.


Dansk fremstillet og håndbygget ladcykler

Der der bestem flere gode grunde til at denne Christiania ladcykel er en af Danmarks absolut mest solgte. Med det klassiske Københavner design, de stabile køreegenskab og en cykel der bare holde og bliver ved og ved, gør Christiania ladcykel til en fremragende familie cykel som kan give glæde i mange år frem. Den stabile kasse foran hvor børn, hunden, venner, mor eller far kan sidde et gør cyklen meget alsidige da den ikke kun er lavet til børnetransport. Du kan endda som som eks. tømmer have dit værktøj med på farten eller dine varer. Du kan handle stort ind og samtidig springe den lange bilkøb over når du købe i storbyens gader. Hvem kender måske ikke til at man sidder i sin bil og man bare ser cyklerne suse forbi i mens man sidder i den daglige lange og kedelige trafik kø.


Med en Christiania ladcykel kan du nemt komme rundt i byen, du kan have en masse ting med dig, dine børn med på turen eller du kan køre byen rundt med dit husdyr.. De mange år hvor Christiania cyklen har eksisteret har gjort cyklen til ren cykelglæde og uden bekymringer for børnefejl som mange andre nyere ladcykel mærke kæmper med. Du gør altså det bedste køb i vores øjne hvis du vælger en Christiania cykel enten om det er med el eller med alm. rugbrøds motor. Ladcyklen.dk er specialiseret indenfor alle ladcykler med i sær Christiania er en stor fornøjelse at får til service da cyklen er nemt serviceres af vores uddannede cykelmekanikere.

Selling points

Derfor skal du købe dig en Christiania ladcykel

  • Håndbygget i danmark
  • Dansk design
  • Mange dansk produceret komponenter
  • Mange års erfaring
  • Yderst holdbar
  • Rumlig kasse
  • Ingen børnesygdomme
  • God kørekomfort
  • Høj sikkerhed med Hydrauliske bremser

Tilkøb en helt unik service aftale

Når du køber en ny Christiania ladcykel hos os kan vi tilbyde dig vores unikke 5 års service aftale til en helt fantastisk pris. Service aftale giver dig adgang til at få din cykel ind på vores værksted og få lavet et serviceeftersyn alle de gange du har lyst i perioden 1 oktober til 1 marts i de næste 5 år. du kan derfor altid være tryg ved at din cykel bare køre derud af uden du skal bekymre dig om cyklen nu er i god stand og at alt virker som det skal. Vil du købe vores 5 års cykelaftale kan du gøre det lige her>>


Christiania Bike og andre ladcykler

I dag kan du ud over Christiania cyklen få mange andre former for ladcykler til ethvert behov. En Christiania Bike hører til blandt de mere kendte ladcykler, og den er særligt velset i byområder. Men du kan også få en ladcykel, som er lettere og derfor mere anvendelig til længere cykelture. En Christiania cykel har som mange andre ladcykler en høj gensalgsværdi, og den har en rigtig god holdbarhed og robusthed, som gør den mulig at bruge i mange år.

Hos ladcyklen.dk er vi specialister i ladcykler og sælger kun kvalitets-ladcykler! Vi kan stå inde for vores produkter og har ikke kinabras eller kopi-ladcykler.


Se hvor hyggeligt du kan få det med en Ladcykel fra Christiania

En ladcykel giver dig en stor frihed når du skal afsted med børn og oppakning: Du skal ikke tænke på trafikken eller lange bilkøer, du cykler bare ud i det blå og får en masse fantastiske oplevelser med dig selv eller din familie. Kø en tur til havnen, stranden, parken eller nyd en cykeltur rundt i byen.


© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.