+45 8282 8989

Gazelle

Gazelle

Royal Dutch Gazelle er Hollandsk og  har ca. 450 ansatte på fabrikken i Dieren, hvor der produceres mere end 300.000 cykler om året. Gazelle er den førende leverandør i Holland og gør desuden en stor indsats for at udbygge virksomheden internationalt. Helt fra virksomhedens grundlæggelse i 1892 har kvaliteten altid stået i første række.  I 1996 blev Gazelles kvalitetssystem certificeret efter ISO-9001. Gazelle er Hollands eneste cykelproducent med denne certificering.

Gazelle er stolte over deres kongelige hæderstitel, som de blev tildelt af Prinsesse Margriet i forbindelse med fejringen af vores 100-års jubilæum i 1992. Det er en ære, som yderligere forstærker deres moralske forpligtelse til fortsat innovation, så de føler sig forpligtet til at holde på forkant med udviklingen og med smart opfindelser, der gør cykling endnu mere fornøjeligt eller nemmere.

Hos Gazelle tror de: jo bedre din cykel er, jo oftere får du lyst til at cykle! Helt tilbage siden 1892 har de lagt alle deres kræfter i at fremstille cykler af den allerbedste kvalitet, så de er så letkørende og komfortable at cykle på som overhovedet mulig. Det er derfor, at en Gazelle giver dig "Lyst til at cykle" hver dag.

Sorter faldende

1 vare(r)

1 vare(r)