Johnny Loco


Johnny Loco cyklen er hollandsk og repræsenterer ubetinget den smarteste cargo-cykel på de danske cykelstier. Johnny Locos tre-hjulede ladcykler kan leveres i 5 frække farver, en let konstruktion og et fantastisk design med gode køreegen-skaber.


Johnny Loco cyklen er hollandsk og repræsenterer ubetinget den smarteste cargo-cykel på de danske cykelstier. Johnny Locos tre-hjulede ladcykler kan leveres i 5 frække farver, en let konstruktion og et fantastisk design med gode køreegen-skaber.

JOHNNY LOCO ER MERE END BARE DESIGN

Skaberne af Johnny Loco har siden start haft en mission og et motto: Tryk på pause! Alt går stærkt i dag, ungerne skal afleveres, man skal på arbejde, ungerne hentes, aftensmad, historielæsning, putning, oprydning. Stres og jag. Johnny Loco har som filosofi at man skal tillade at trykke på pause. ”Glem frikadellerne, køb sandwiches til familien i stedet, gør holdt på Dronning Louises Bro på vej hjem fra børnehaven – tag en pause og snak om dagen. – Og kør først hjem, når pausen har haft sin virkning”. En Johnny Loco cykel, trehjulet eller de tohjulede med den oprejste kørestilling, støtter kun op om dette.PS: Det er ikke for sjovt at et Johnny Loco-ur hverken har stor eller lille viser. ”Time is always right, so press pause.”

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.