Seaside Bike Blue - Signature

På lager
Varenummer
4044011

Seaside Bike ladcyklen er en stabil og veldesignet familie ladcykel med plads op til fire børn og oppakning.
Seaside kommer med centermotor, remtræk for minimal vedligeholdelse, fuldt udstyret med LED lygter, to foldesæder med plads for opbevaring.
Hvert sæde har Y-seler for bedst mulig sikkerhed, sæderne leveres med komfortable puder for maksimal komfort, prærie kaleche samt godkendt lås.

Bemærk: Seaside ladcyklen leveres inkl. Powunity GPS sporing

OBS. Billederne kan evt. have små ændringer på udstyret i forhold.

39.995,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Alt er inkludert.

Alle Seaside Bikes leveres fuldt udstyrede med kaleche, puder, Y-seler på alle fire pladser, godkendt Abus-lås, for – og baglygte mv. Montering er selvfølgelig altid inkluderet og cyklen leveres 100% samlet.

GPS som standard. Nyhed 2022!

Alle Seaside Bike kommer med indbygget GPS, der uden tvivl er den bedste måde at få cyklen tilbage ved tyveri. I Seaside Bikes egne iPhone og Android app kan du aktivere et stille alarm der direkte fortæller dig hvis nogen prøver at stjæle cyklen*. Selv hvis cyklens egne batteri ikke er til stede  eller hvis nogen bryder strømmen så kan du spore cyklen i realtid. Udover sikkerhed så får du direkt i mobilen interessante informationer om dine cykelture, support och nyheder. *Kræver abonnemang ved BikeTrax GPS

Centermotor med remtræk.

Vi har udstyret cyklen med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk er en uovertruffen kombination. Hverken bakker, modvind eller tung last bliver en hindring – du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for med et simpelt tryk på en knap.

Trådløs automatgear. Opdateret 2021!

Seaside Bike model 2021 har trådløse automatgear fra Enviolo. Nu behøver du ikke længere skifte gear*. Du er altid i det rigtige gear, uanset om du er stoppet for rødt lys, eller kører ned af en bakke. Gearene er bygget ind i navet, de er trinløse og de bliver ikke nedslidte. Du får maksimum komfort med minimal vedligeholdelse. *Manuel gearskifter findes som tilvalg

Vedligeholdelsesfrit remtræk.

Den nyeste model af Seaside Bike har ikke længere kæde men derimod remtræk. Det giver en blødere og mere stille gang, du slipper for at skulle oliere, og det er fuldstændig vedligeholdelsesfrit.

Smart display.

Det baggrundsbelyste farvedisplay viser hastighed, tid, batteri og distance. Det regner oveni ud hvor lang tid du kan cykle inden batteriet skal oplades. Med en knap ændrer du nemt graden af assistance i seks trin. På indersiden af displayet findes et USB-stik til opladning af din mobiltelefon under turen.

Effektive bremser.

Det er meget vigtigt, at bremserne på en ladcykel er effektive og bremser stabilt for at undgå en farlig slingren i trafikken. Bremser med wire bliver ofte ru med tiden så af denne årsag har vi udstyret Seaside Bike med kraftige, hydrauliske bremser på samtlige hjul. Bremserne kan låses, hvilket er praktisk ved parkering.

Sikker og smidig.

Af hensyn til børnenes sikkerhed er påstigning og kalechens åbning placeret på fortovssiden og der er Y-seler på alle fire pladser. Vi har valgt store hjul med brede, dæmpede dæk og ekstra stærke gasfjedre, hvilket betyder, at en Seaside Bike er meget stabil og nem at cykle på. Cyklen er lidt over 80 cm bred og kan derfor komme ind af de fleste porte.

Fire børn – og mere dertil.

Du får nemt plads til fire børn, picnickurv, madkasser eller sportsudstyr i den store kasse. Det ene sæde kan bruges til opbevaring og det andet foldes op. Kassen er lavet af krydsfiner, der har fået en vandfast belægning og den vandafvisende, slidstærke bund betyder at sand og sne aldrig bliver et problem.

Nem opbevaring og vedligehold.

Seaside Bike er næsten helt vedligeholdelsesfri, men ligesom med de fleste ting, har den behov for lidt pleje engang imellem i form af rengøring og gennemsyn. Den opbevares stående på næsen og fylder mindre end én kvadratmeter, hvilket også praktisk, når cyklen skal rengøres eller tjekkes.

Skjulte kabler i stellet.

Da vi designede Seaside Bike, var det vigtigt for os, at der ikke hang en masse kabler henover hele cyklen. Dette løste vi ved at lade alle kabler løbe indeni stellet. Dette ser smukkere ud, er nemmere at holde rent, og gør, at der ikke er kabler i vejen, når du cykler.

Automatisk belysning.

Den automatiske belysning drives af cykelbatteriet, som automatisk tænder om aftenen og slukker igen, når det er blevet lyst. Forlyset er integreret i den nedre kant af kassen, og baglyset er monteret på bagagebæret.


PowUnity GPS Sporing

Seaside har valgt som standard at sætte en GPS sporing i cyklen så du kan spore hvor din cykel befinder sig.

BikeTrax GPS-Tracker til E-cykler er Smartere end en mekanisk lås.

BikeTrax er installeret i cyklen og ikke fastgjort på ydersiden, så den er usynlig for tyve!

GPS-sporing med fuld netværksdækning, både indendørs og udendørs. BikeTrax bruger det største og mest stabile mobilnetværk i Europa!

BikeTrax GPS-Tracker har sit eget ekstra holdbare batteri som sikre et pålideligt GPS-signal også selvom el-cykelbatteriet er fjernet

Umiddelbar alarm i tilfælde af tyveri! Signal- og push-besked hver gang cyklen flyttes uden din tilladelse!

Du kan overvåge din cykel hvor som helst med PowUnity-appen. Gratis app og gratis GPS-pakke for det første år! efterfølgende koster det 3,95 euro om måneden. Du kan altså efter det første år for ca. 1 kr. om dagen sikre at din ladcykel forbliver din og du kan nemt spore cykeltyven hvis cyklen skulle blive stjålet.

GPSén har desuden, Automatisk logge af dine daglige ruter så du kan se hvor cyklen har været henne. Dette kan også være meget nyttigt for politiet hvis de skal spore hvor tyven har kørt.


Specifikation
SKU 4044011
Producent SeaSide Bike
Country of Manufacture Sverige
Model Seaside bike Brun.
Antal personer Op til 1-4 personer
elmotor model Bafang M400
El motor nm Bafang Max Drive 250W, 36V, 80Nm.
Max last / vægt Totalt 180kg, men maks 25kg per plads på bænkerne.
Kasse Marine plywood.
Totalbredde 82 cm.
Totallængde 225 cm.
Egen vægt -
Frontstel Stål
Bagstel Aluminium
Bremser Radius Twin (for), Radius (bag) hydrauliske 160mm skivebremser med parkeringsbremse
Skærme plast
Dæk CST Zeppelin 24” og 26” ekstre brede for max komfort.
Hjul 24” og 26” aluminiums fælge.
Diverse infomationer:

Gear: Enviolo Automatiq trådløs gear.
Drivline:
 Gator Carbon Drive CDX remtræk.
Bremser: Radius Twin (for), Radius (bag) hydrauliske 160mm skivebremser med parkeringsbremse
Motor:
 Bafang Max Drive 250W, 36V, 80Nm.
Batteri: Litium-jon 17.5Ah eller 630Wh ved 36V.
Stel: Kraftigt og stabilt stel i pulverbelagt aluminium.
Hjul: 24″ foran og 26″ bag. 2 graders negativ cambervinkel på forhjulene.
Dæktype: Punkterhæmmende dæk CST Zeppelin extra brede.
Fordæk: 24×2,0 (53-507)
Bagdæk: 26×2,1 (54-559)
Sadel: Selle Royal med håndtag bagpå.
Belysning: Integreret led lys
Lås:
 Abus 5650 forsikringsgodkendt lås.

  • Ladet´s størrelse udvendigt måler: D: 90 cm x B: 62 x H: 50 cm
  • Ladet´s størrelse indvendigt måler D: 88 cm x B: 60 x H: 49 cm
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Seaside Bike Blue - Signature
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.