+45 8282 8989

Triobike Cargo P - Rød

Triobike Cargo P - Rød VARENR. 888402

Triobike Cargo P er fyldt med performance. 10 gears Sram X7 & Sram Guide 4 stemplet bremsesystem for max bremseeffekt til en yderst fornuftig pris!
Cargo P er bygget til den kvalitets bevidste person som ønsker fart og drift stabilitet og kun sørger efter det bedste af det bedste.

Pris
19.999,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

GRATIS FRAGTHURTIG LEVERING...

  • BILLIGST PÅ MARKED
  • PRISGARANTI
  • SIKKER BETALING
  • PRØV CYKLEN I BUTIKKEN
  • PROFFESIONEL VEJLEDNING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Triobike Cargo P er fyldt med performance. 10 gears Sram X7 & Sram Guide 4 stemplet bremsesystem for max bremseeffekt til en yderst fornuftig pris!
Cargo P er bygget til den kræsne og kvalitets bevidste person som kun ønsker fart, drift stabilitet og sørger efter det bedste af det bedste.

Triobike P modellen kan bruges uanset om du cykler med børn og dagligvarer eller tunge kasser til din lille virksomhed eller ’usædvanlige’ elementer, er det ikke noget problem med en trioBike cargo P modellen.

Triobike Cargo P med 10 udvendige Sram X7 gear og Sram Guide 4 stemplet bremsekalibre der burde sidde på en lastbil, Så Triobike Cargo P modellen bliver du med sikkerhed ikke skuffet over!

Udstyrslisten er lang, men som standard har Cargo en justerbar sadelpind, justerbar frempind og et robust støtteben.

Denne Triobike Cargo P's ramme konstruktion er bygget til fart og med sin kun 50cm bredde er du ikke breddere end en alm. cykel! og så kræver den næsten ingen vedligeholdese i forhold til andre ladcykler.

Cargo P modellen kan bruges uanset om du er en lokal håndværker der kører rundt med værktøjskassen eller en travl far der droppe børnene af i skolen, så vil Triobike Cargo P lade dig slå myldretiden med stil og ankommer til tiden.

Triobike er Dansk design og med egen produktion og samling i Danmark.

Farve Mat rød

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 888402
Producent Triobike
Produktionsland Danmark
Max last / vægt 200 kg.
Kassemål 50 x 83cm. min.72cm.
Kasse Tilkøb
Totalbredde 50 cm.
Totallængde 250 cm.
Egen vægt 23 kg.
Frontstel Aluminium 6061-T6, tapered headtube
Bagstel Aluminium 6061-T6, tapered headtube
Bremsere Sram Guide 4 stemplets skivebremser
Skærme Plast skærme
Dæk 20x1.75 for 26x1.75 bag
Hjul 20x1.75 for 26x1.75 bag
Diverse infomationer: Frempind: justerbar med 110 mm i højde, samt mulighed for at justere hældning. Sadelpind: Ø: 31.6 mm Længde: 400 mm Sadel: Triobike gel Kranksæt: Sram aluminium Farve: Mat rød
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter