OBS: pga travlhed på værkstedet er der lukket for modtagelser af alle slags reparationer!

 +45 8282 8989

Triobike ladcykler

Triobike ladcykler

Triobike startede i 2003 med deres første ladcykel, Triobike v2 cykel som var cykel & kasse for sig selv, og har siden hen fået modellerne Triobike Mono, Triobike Boxter og Triobike Cargo hvor alle har den fælles egenskab, at de kan skræddersys til stort set ethvert behov. Og som er nogle af de letteste, sikreste og mest brugervenlige serie ladcykler på markedet.

Triobike ladcykel, ladcyklerne er testet af forbrugerstyrelsen og opfylder alle krav i DS/EN 1888:2003 – dette er din sikkerhed for at triobike cyklen trygt kan anvendes til dit barn.

Sorter faldende

3 vare(r)

3 vare(r)

Stort udvalg af kvalitetsladcykler

Alle ladcykler leveres 100% klargjort og samlet ved modtagelse enten i butikken, af egen chauffør eller anden form for forsendelse, hvis du ønsker at få den sendt. En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Alle mennesker har hver deres behov, smag, ønsker og drømme- og vi kan realisere den for dig! Vi bygger den efter dine ønsker og behov! Du modtager ikke nogen færdig pakke eller ladcykel2go men en unik ladcykel bygget efter dine ønsker og behov. Vi tager gerne en snak med dig om dine behov og ønsker til en Triobike cykel eller en anden ladcykel, så du kan få det, der vil fungere allerbedst til netop dit behov. Hvis du fortæller os om, hvordan du gerne vil bruge cyklen, hvor langt du gerne vil køre på den, og hvilke egenskaber ved ladcyklen, der er vigtige for dig, så hjælper vi dig til at finde den helt rigtige. Vi har en stor viden om triobike cykler og andre ladcykler, og vi kender til hele udvalget. Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, så hos os kan du være sikker på en god betjening.

Det bedste for dig er, at vi er leveringsdygtige- Hurtigere end andre, billigst på marked og så får du den bedste vejledning ved køb af en ladcykel hos os!

Hvis du har spørgsmål om en Triobike ladcykel sidder vi klar på mailen eller på telefon 8282 8989. Har du allerede styr på dit køb kan du besøge os i butikken eller ligge det i indkøbskurven og du vil blive ringet op med en leveringsdato.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ladcykel til dine behov.