Urban Arrow Tender 2500

På lager
Varenummer
Tender 2500

Kan en ladcykel konkurrere med en varevogn? Ladcykel specialisten Urban Arrow har i samarbejde med udvalgte branchepartnere designet svaret: Uban Arrow Tender, baseret på en en ny frontramme, der for alvor vil forbedre fragtspillet. Tender's trehjulede frontramme kombinerer cykelteknologi med indsigt fra bilindustrien, hvilket gør den fleksibel, og garanterer maksimal styrke og stabilitet, op til 300 kg.

  • Mulighed for 2 x 500 watt batterier for maximal power!
  • Flere kasse løsninger
  • Inkl. lygtesæt
78.125,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Urban Arrow Tender 2500 | Elektrificer din virksomhed

At køre på en elektrisk ladcykel er den bedste måde at føre din virksomhed ind i midten af byen eller i tætbefolkede byområder. Med tiden vil du foretage utallige afhentninger og leveringer, og undervejs vil du opdage steder, du ellers aldrig ville have kendt eksistensen af. Når du cykler gennem de smalle gader og gyder, vil du berige dit bånd med den infrastrukturelle struktur i den by, du bor og arbejder i.

Last Mile perfektion

På en Urban Arrow Tender elladcykel kan i trænge direkte ind i områder, der er utilgængelige for traditionelle leveringskøretøjer. Ingen gade er for snæver, intet sving for snævert. Og i betragtning af at den gennemsnitlige last i en varevogn kun er 150 kg, er det bare mere effektivt at indkapsle de små mængder last i lette og hurtige elektriske ladcykler, som Urban Arrow Tender, den optager en brøkdel af vejpladsen, er mindre ressourcekrævende til producere og i det hele taget det mere miljørigtige valg. Især i byområder med høj tæthed, hvor pladsen er begrænset, og tiden er afgørende.

Forskellige forretningsområder

Cykling vinder indpas inden for mange forskellige forretningsområder - f.eks. Post og pakke levering, Service og reparation, Drop-Shipping, Medical/Hospital, Udbringning fra supermarkeder m.v. - især for dem der driver deres forretning i tætbefolkede byområder. Flere og flere virksomheder har vellykket implementeret Urban Arrow Cargo i deres dagligdag, og transporten på el ladcykler har vist sig at fungere effektivt i en lang række forskellige sammenhænge. Distributionsknudepunkter er ved at finde vej tættere på bymidterne, og derfra går "Last mile transporten" til forbrugeren ved hjælp af nul-emission elektriske ladcykler, som f.eks. Urban Arrow Cargo.

Husk det væsentlige mindsæt

Bycykellogistik kræver et åbent mindset og en evne til at gentænke business as usual. Fortidens veje vil ikke garantere en succesfuld forretningsmodel for fremtiden. Den stadigt stigende miljøbevidsthed skaber et meget anderledes politisk landskab, som igen fører til nye stimuleringspakker på højt niveau for alternative transportformer. Fossilt brændstof inden for byens grænser slutter en dag, og når det sker, vil du være forberedt.

Hos erhvervscykler og ladcyklen er vi specialister i at tænke alternative løsninger til brugen af el ladcykler, med fokus på kvalitet, driftsstabilitet og funktionalitet i dagligdagen kan vi hurtigt finde lige netop den løsning i har brug for i jeres dagligdag.

Specifikation
SKU Tender 2500
Producent Urban Arrow
Country of Manufacture Holland
Model Tender 2500
Antal personer Til Varer
elmotor model Bosch Cargo line
El motor nm 85Nm
Max last / vægt 600 kg / Max personvægt: 125 kg
Totalbredde 114cm
Totallængde 358 cm
Egen vægt 110 kg
Frontstel Aluminium
Bagstel Aluminium
Bremser Magura Hydrauliske skivebremser
Diverse infomationer:

Urban Arrow Tender version

Urban Arrow Tender fåes i 3 "størrelser": 1000 (Platform: 142 x 95 cm / Volume op til 1300 L), 1500 (Platform: 162 x 114 cm) og 2500 (Platform: 229 x 114 cm), som har hver sine lad-løsninger fra Urban Arrow - er der ikke nogle der passer til jeres virksomhed, så kan der let bygges egne løsninger på det enorme lad.

Urban Arrow Tender 2500 (denne model) er udstyret med Bosch Cargo Line 85 Nm kraftig centermotor, Purion Display med 500 Wh stort batteri (mulighed for opgradering til 1000wh) med det elektronisk styret Rohloff E14 indvendige gear, Gates Remtræk, Magura CMe hydrauliske skivebremser, 2 x Leyzene Mini E65 forlygte med Spanninga baglygte.

Et lad - flere løsninger

Urban Arrow Tender Flatbed er basis platformen, hvor i selv kan designe og lave jeres egen lad-løsning. Er i ikke til det så har Urban Arrow lavet flere forskellige "standart løsninger" som i kan benytte:

Urban Arrow Tender Flatbed Plus

Åbent lad bestående af en platform af en dørkplade,k hvor der kan påmonteres / spændes diverse varer/material.

Indhold: n/a liter / vægt: +35 kg

Urban Arrow Tender Pick-Up

Åben kasse, med sider der kan vippes ned for nemmere adgang til laddet. Kassen/laddet består af Alucopal og metal

Indhold: 1200 liter / vægt: +110 kg

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Urban Arrow Tender 2500
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.