+45 8282 8989

Winther ladcykler

A. Winther A/S er en af Danmarks ældste cykelfabrikker, og har stolte traditioner der går tilbage til 1932. Siden etableringen i 1932 har Winther A/S været familieejet – nu i 3. generation. Det hele begyndte som en hobby, hvor smeden Anders Winther startede med at lave slæder og små cykler. Produkterne blev hurtigt en succes og de værdier, som lå til grund for produkterne dengang, er stadig de samme: Design, kvalitet og sikkerhed.
KVALITET, SIKKERHED OG DESIGN

Gennem mange år har Winther fokuseret på at producere højkvalitets ladcykler og specialkøretøjer til børn. De arbejder sammen med industri eksperter, fysioterapeuter, forskere og designere om at skabe ideelle køretøjer, som er en nydelse at køre på hver dag. Ladcyklerne fra Winther har været på marked siden 2005, hvor Kangaroo Luxe var den første ladcykel, der blev lavet og har vundet et utal af priser og test. Innovativ på grund af det unikke tre-punkts styresystem der gør kørslen ekstra stabil.
Siden da er der kommet mange modeller til, bla. Winther Kangaroo Lite, Cargoo samt den 2 hjulet Wallaroo.

Sorter faldende

10 vare(r)

10 vare(r)

Stort udvalg af kvalitetsladcykler

Alle ladcykler leveres 100% klargjort og samlet ved modtagelse enten i butikken, af egen chauffør eller anden form for forsendelse, hvis du ønsker at få den sendt. En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Alle mennesker har hver deres behov, smag, ønsker og drømme- og vi kan realisere den for dig! Vi bygger den efter dine ønsker og behov! Du modtager ikke nogen færdig pakke eller ladcykel2go men en unik ladcykel bygget efter dine ønsker og behov. Vi tager gerne en snak med dig om dine behov og ønsker til en Triobike cykel eller en anden ladcykel, så du kan få det, der vil fungere allerbedst til netop dit behov. Hvis du fortæller os om, hvordan du gerne vil bruge cyklen, hvor langt du gerne vil køre på den, og hvilke egenskaber ved ladcyklen, der er vigtige for dig, så hjælper vi dig til at finde den helt rigtige. Vi har en stor viden om Winther cykler og andre ladcykler, og vi kender til hele udvalget. Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, så hos os kan du være sikker på en god betjening.
Det bedste for dig er, at vi er leveringsdygtige- Hurtigere end andre, billigst på marked og så får du den bedste vejledning ved køb af en ladcykel hos os!

Hvis du har spørgsmål om en Winther ladcykel sidder vi klar på mailen eller på telefon 8282 8989. Har du allerede styr på dit køb kan du besøge os i butikken eller ligge det i indkøbskurven og du vil blive ringet op med en leveringsdato.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ladcykel til dine behov.