Nihola Low El Ladcykel

På lager
Varenummer
10002-low

Den ikoniske og storsælgende ladcykel, Nihola Low er en af de letteste ladcykler på marked og har en fantastisk let styreegenskab som alle kan håndtere. Søger du en ladcyklen som du nemt kan styre på cykelstien, så er dette lige cyklen for dig og din familie. Nihola Family ladcyklen styre direkte på forhjulene uden at kassen følger med. Denne eneskab giver dig den bedst mulige og letteste måde at styre en ladcykel på.

Cyklen er standard udstyret med 250W el motor og har en batteri kapacitet på 396 Wh / 11 Ah. (Integreret i batteri på bagagebæreren) Du kan opgradere batteriet hvis du har brug for en større rækkevidde.

Desuden har Nihola Family 7 udvendige gear og hydrauliske skivebremser på forhjulene som giver maximal bremseeffekt.

Nihola Low ladcyklen, HMI.nr. 24 821, er specielt designet til nem og stabil solokørsel og leveres som standard med lav indstigning (42 cm).

Ekstra lav indgang (32 cm) kan vælges i stedet mod merpris.

Nihola Low kan monteres med en barnebænk i kabinen og fås med specialpedaler og meget mere.

Obs. cyklen er vist med ekstra udstyr.

28.275,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Nihola Low

Nihola Low ladcyklen er vores mest populære model til familier med børn. Nihola Low ladcyklen er efter afprøvning blevet kaldt den bedste 3-hjulede ladcykel til børnetransport af den danske avis Politiken og den hollandske "Fietsersbond" (Hollandsk Cyklist Union).


Topkvalitets sorte alufælge, magura parkeringsbremse, skruer og beslag i rustfrit stål, indbyggede beslag til hundeseler, håndbygget dansk stel med ekstra vandrette forstærkende stålstænger i kabinen, aluminium sadelpind og kabinegulv, 8 kabiner farver i topkvalitets plast, sort pulverlakeret stel, vedligeholdelsesfri styring med hydraulisk dæmper.


Nihola Family har Naturligvis Walkassist

Walkassist kan give dig hjælp når du trækker cyklen eller skal have den op af en cykelkælder mm. Tænd displayet og hold minus knappen inde og walkassist aktiveres.. Hjælper op til 5 km/t. 


Se videopræsentation af Nihola Low

Specifikation
SKU 10002-low
Producent Nihola
Country of Manufacture Danmark
Model Nihola Low
Max last / vægt 100 kg + Fører
Totalbredde 85 / 89 cm
Totallængde 180 cm
Egen vægt ca. 32 kg uden el motor
Bremsere Skivebremser foran og fælgbremse bag
Hjul 20" forhjul og 26" baghjul
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Nihola Low El Ladcykel
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.