Seaside Ladcykler

Seaside Ladcykel  

Den populære svensk designede el ladcykel Seaside er udviklet af to familiefædre, der har kombineret en praktisk og flot designet cykel sammen med kvalitet, sikkerhed og komfort. 
Cyklerne er producetret så de kan tåle det let ustadige skandinaviske vejr og har rigeligt med plads til bagage og plads til fire børn. 
Seaside cyklen er dermed et godt alternativt til bil og passer fint til lidt større familier.


Seaside Ladcykler

Alle Seaside ladcykler leveres med trinløst gear, hvilket vil sige at du ikke har "klik" i gearskifteren. Gearet bliver bare lettere og lettere og tungere og tungere hver gang du drejer på gearskifteren, dette sikre du kan fokusere på at komme nemt og hurtigt op af bakkerne uden at skulle tænkte på cyklen først skal komme ned eller op i gear. Samtidig er alt er inkluderet i prisen, herunder Y-seler til børnene, kaleche og cykellås.
Derudover kan cyklen opbevares stående på næsen, hvor den fylder mindre end 1m2.


Centermotor med fremtræk

Seaside ladcykel er udstyret med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk giver en fremragende kørekomfort og er efter deres overbevisning den absolut bedste kombination. Hverken stigninger, bakker eller modvind bliver besværligt med denne cykel. Du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for ved et enkelt tryk på display knappen. Cyklen er designet således at alle kabler der går fra batteri til motor løber inde i stellet på cyklen. Dette gør at cyklen ser smukkere ud, den er nemmere at gøre rent og så sidder kablerne ikke i vejen når du cykler.


Sikkerhed og smidighed

Seaside er cyklen der er skabt til familier og dette ses tydeligt. For børnenes sikkerhed er påstigning og kalechens åbning placeret i fortovsiden. Cyklen er udstyret med fire y-seler på alle fire siddepladser. Derudover har Seaside store og brede dæmpede dæk med stærk fjedring. Dette giver en meget mere stabil og enkel kørsel. Cyklen kan rumme op til 4 børn i ladet, derudover er der plads til indkøbsposer, skoletasker mm. i det smarte opbevarings rum under det ene sæde. Kassen er lavet af vandfast krydsfiner der er resistent overfor det hårde vejr.

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.