Seaside Ladcykler

Seaside Ladcykel  

Den populære svensk designede el ladcykel Seaside er udviklet af to familiefædre, der har kombineret en praktisk og flot designet cykel sammen med kvalitet, sikkerhed og komfort. 
Cyklerne er producetret så de kan tåle det let ustadige skandinaviske vejr og har rigeligt med plads til bagage og plads til fire børn. 
Seaside cyklen er dermed et godt alternativt til bil og passer fint til lidt større familier.

Seaside Ladcykler

Alle Seaside ladcykler leveres med trinløst gear, hvilket vil sige at du ikke har "klik" i gearskifteren. Gearet bliver bare lettere og lettere og tungere og tungere hver gang du drejer på gearskifteren, dette sikre du kan fokusere på at komme nemt og hurtigt op af bakkerne uden at skulle tænkte på cyklen først skal komme ned eller op i gear. Samtidig er alt er inkluderet i prisen, herunder Y-seler til børnene, kaleche og cykellås.
Derudover kan cyklen opbevares stående på næsen, hvor den fylder mindre end 1m2.


Centermotor med fremtræk

Seaside ladcykel er udstyret med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk giver en fremragende kørekomfort og er efter deres overbevisning den absolut bedste kombination. Hverken stigninger, bakker eller modvind bliver besværligt med denne cykel. Du vælger selv hvor meget hjælp du har brug for ved et enkelt tryk på display knappen. Cyklen er designet således at alle kabler der går fra batteri til motor løber inde i stellet på cyklen. Dette gør at cyklen ser smukkere ud, den er nemmere at gøre rent og så sidder kablerne ikke i vejen når du cykler.


Sikkerhed og smidighed

Seaside er cyklen der er skabt til familier og dette ses tydeligt. For børnenes sikkerhed er påstigning og kalechens åbning placeret i fortovsiden. Cyklen er udstyret med fire y-seler på alle fire siddepladser. Derudover har Seaside store og brede dæmpede dæk med stærk fjedring. Dette giver en meget mere stabil og enkel kørsel. Cyklen kan rumme op til 4 børn i ladet, derudover er der plads til indkøbsposer, skoletasker mm. i det smarte opbevarings rum under det ene sæde. Kassen er lavet af vandfast krydsfiner der er resistent overfor det hårde vejr.

© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.