Christiania Taxi Mid Drive Pro NX8

På lager
Varenummer
5000-2

Christiania Taxi Mid Drive Pro

Denne taxicykel er en moderne kvalitets cykel hvor du ikke går på kompromis med noget som helst, den er lavet til transport i alle aldre. Chaufføren har direkte kontakt med passagererne, som sidder behageligt foran. Christiania Taxi kan forsynes med kaleche, pude til bænk, flaskeholder m.m. hvilket kan være nogle rare ting at have med til cyklen.

Cyklen er desuden udstyret med Integreret for- og baglygte som får strøm via batteriet, du skal altså ikke skifte batterier i tide og utide.

40.799,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Fantastisk kvalitet!

Alle materialer er fremstillet i særdeles god kvalitet og du har mulighed for at tilvælge et større udvalg af tilbehør som lygter, hydrauliske bremser eller måske et varmetæppe. Du kan andre ord selv sammensætte cyklen som du vil have den. Vi kan også tilbyde dig at få autolareret steller i lige nepop den farve du ønsker. Det kunne være at du havde en firma farve som du syntes stellet skal have.

Christiania Taxi Mid Drive Pro NX8

Inkl. nedsænkelig fodtrin uden merpris! Christiania Rickshaw er en moderne ladcykel til persontransport. Chaufføren har direkte kontakt med passagererne, som sidder behageligt foran. Taxi kan forsynes med kaleche, pude til bænk, flaskeholder m.m.

Shimano Steps Motor

Cyklen er udstyret med den helt nye Shimano Steps motor som er drift sikker og pålidelig. Shimano Steps har en Motor kraft på 250w og 60Nm hvilket giver en god power når den skal skubbe dig og passagerene op af bakkerne. Batteriet er på hele 504Wh / 36V / 14 Ah så du har rigeligt strøm til nogen fantastiske ture rundt i byerne.

Ekstra tilbehør Til Taxi-E

Når du bestiller din Christiania Taxi, bør du overveje om du har behov for det ekstra udstyr som tilbydes til cyklen. Det kunne i mange tilfælde være praktisk med en kaleche hvis du en gang i mellem skal køre i regnvejr. Det er også en god ide at overveje en god cykellås eller måske to, Vi anbefaler at du tilkøber en god kraftig kærelås. En quickrelease (hurtigt bespænding) til sadelpinden kan også være en god ide hvis i er flere som skal køre på cyklen, en quickrelease tillader dig at justere sadlen op og ned uden brug af værktøj.-

En anden god ting at købe med til din Taxi cykel kunne eks. være en praktisk garage som du kan smide over cyklen hvis den ikke har en indendørs parkering eller halvtag. En sidste ting du også skal overveje om du skal bruge er seler til dine passagere samt en pude til sædet og ryglænet.

Cyklen går også under navnet Christiania taxa, eller Christiania cykeltaxi

Hvis du har spørgsmål om en ladcykel sidder vi klar på mailen eller på telefon 8282 8989

Specifikation
SKU 5000-2
Producent Christianiabikes
Country of Manufacture Danmark
Max last / vægt 160 kg last + chauffør (dog max samlet vægt 245 kg)
Kasse 9 mm vandfast krydsfinér.
Totalbredde 99 cm.
Totallængde 235 cm.
Egen vægt 59 kg.
Frontstel Matsort aluminium.
Bagstel Matsort aluminium. Kranksæt af aluminium. Lukkede kranklejer i casette. Galvaniseret kæde
Bremsere Hydrauliske skrivebremser med indbygget parkeringsbremse
Skærme 24" Rustfri stål
Dæk Punkterhæmmende dæk
Hjul Sorte dobbeltbundede aluminiumsfælge 24"x1,75. Fornav af aluminium med sporkuglelejer. Kraftige 2,33 mm rustfrie eger.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Christiania Taxi Mid Drive Pro NX8
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.