Thule Chariot Coaster XT Black

På lager
Varenummer
10101810

Thule Coaster XT er en holdbar cykeltrailer, som garanterer en sikker og komfortabel tur og nemt kan laves om til en klapvogn, når du har nået din destination.

4.699,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Thule Coaster XT er en holdbar cykeltrailer og er inklusiv klapvognskit, som garanterer en sikker og komfortabel tur og nemt kan laves om til en klapvogn, når du har nået din destination.
Thules Coaster XT har desuden et stort og rummeligt bagagerum til opbevaring af klapvognskittet, dine indkøb eller taske.

Coaster modellen er let at klappe sammen og fylder ikke meget hvis den skal med i bagagerummet på bilen eller blot skal fylde mindre i skuret.

Cykelanhængersæt og klapvognsæt er inkluderet.
Nem konvertering fra cykling til klapvogn.
Sikker fastgørelse til cyklen med Thules patenterede ezHitch™
Opbevaring af hjul til klapvogn.
God plads til to børn
HeightRight™-justerbart styr giver forældrene komfort
Passer sammen med en lang række tilbehør
Nem at klappe sammen til opbevaring og transport
Ekstra bagageplads til varer og andet
Opfylder alle internationale sikkerhedsstandarder

Specifikation
Anvendelse 2 personers cykeltrailer
SKU 10101810
Producent Thule
Country of Manufacture Sverige
Model Thule Coaster XT
Max last / vægt 45 kg.
Egen vægt 12 kg.
Totallængde -
Totalbredde -
Totalhøjde -
L x B x H sammenfoldet 96 x 45 x 30 cm
Højde på Styr / skubbebøjle min./ maks. -
Hovedhøjde 60 cm.
Maksimal skulderbredde 58.4 cm
Benlængde/Benplads -
Kasse -
Frontstel -
Hjul 20" aluminiums fælge
Dæk 20 x 1.75"
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Thule Chariot Coaster XT Black
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.