Triobike Cargo BIG Brose Drive S Black

På lager
Varenummer
Cargo big black

Triobike Cargo Big

Triobike-Cargo Big er en transportcykel, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at levere store laster overalt i byen.

Aluminiumsrammen på denne Cargo Big cykel er utrolig stærk og er bygget til hurtighed og smidighed og så ser den fantastisk ud! Men er også meget alsidig: Du kan udstyre forladet med en bred vifte af tilbehør. Så uanset om du er en lokal bager, der leverer brød eller en travl far som køre børn til vuggestuen eller børnehaven, vil Triobike Cargo føre dig igennem myldretiden stil og uden besvær.

57.999,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Triobike Cargo Big Brose Drive S Yellow

Denne cykel er udstyret med 10 udvendige Shimano Zee gear som er topmodellen indenfor hverdags cykling. I Samme mærker er der monteret Hydrauliske skivebremser som sikre dig en hurtigt og ubesværet opbremsning. Triobike-Cargo Big kan bære en imponerende samlet maksimal belastning på op til 230 kg! Og de punkterhæmmende dæk giver dig fuldstændig ro i sindet, når du kører derud af med fuld oppakning. Denne cargocykel er en pålidelig hverdagshest, der gør bycykling sjovere.


Motor & Batteri

Denne Triobike Cargo Big er udstyret med den helt fantastisk Brose motor som har hele 90 Nm og 250w som giver dig en stor trækstyrke når cyklen skal drives fremad, op af bakke med oppakning eller børn. Motoren trækker nemt cyklen med total vægt på helt op til 250 kg. Batteriet er et 501 Wh / 36v / 13,91 Ah


Ogradering til Gates Carbon Drive Belt - Rem i stedet for kæde

Du kan få Carbon belt drive som er en kraftig rem med gribe tænder på indersiden som griberfast på det tilhørende tandhjul, du skal derfor ikke have en alm. cykelkæde på cyklen som skal smøres og srammes op i ny og næ og du har samtidig også et lydløs tråd med Carbon belt drive.


Trinløse gear (uden klik)

Trinløse Når du opgradere din Triobike Cargo Big med Carbon belt drive får du samtidig også det super populære Enviolo trinløse gear på din ladcykel. Nuvinci Trinløst gear betyder at du 100% kan tilpasse gearet i netop det tråd som du ønsker, du slipper også for at gearet først skal falde i hak. I store træk betyder denne opgradering at du praktisk talt har en næsten vedligeholdelsesfri cykel og kan i stedet nyde en magisk og stille cykeltur.gear (uden klik)

  Specifikation
SKU Cargo big black
Producent Triobike
Country of Manufacture Danmark
Model Triobike Cargo Black
elmotor model Brose S centermotor
Max last / vægt 189-230 kg (afhængigt af dæk)
Kasse Lad Længde: 107 cm
Totalbredde 50 cm / 66 cm med børnesæde til 2 børn
Totallængde 274 cm
Egen vægt 33,7 kg
Frontstel Aluminium
Bagstel Aluminium
Bremsere Shimano ZEE hydrauliske skivebremser
Skærme Plast skærme
Dæk Schwalbe Marathon plus 1,75
Hjul 26" baghjul og 20" forhjul
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Triobike Cargo BIG Brose Drive S Black
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.