Triobike Cargo Brose Drive S Grey

På lager
Varenummer
Cargo drive Grey

Triobike Cargo

Triobike-Cargo er en transportcykel, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at levere store laster overalt i byen.

Aluminiumsrammen på denne Cargo cykel er utrolig stærk og er bygget til hurtighed og smidighed og så ser den faktastisk ud! Men er også meget alsidig: Du kan udstyre forladet med en bred vifte af tilbehør. Så uanset om du er en lokal bager, der leverer brød eller en travl far som køre børn til vuggestuen eller børnehaven, vil Triobike Cargo føre dig igennem myldretiden stil og uden besvær.

50.999,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Triobike Cargo Brose Drive S Grey

Denne cykel er udstyret med 10 udvendige Shimano Zee gear som er topmodellen indenfor hverdags cykling. I Samme mærker er der monteret Hydrauliske skivebremser som sikre dig en hurtigt og ubesværet opbremsning. Triobike-Cargo kan bære en imponerende samlet maksimal belastning på op til 230 kg! Og de punkterhæmmende dæk giver dig fuldstændig ro i sindet, når du kører derud af med fuld oppakning. Denne cargocykel er en pålidelig hverdagshest, der gør bycykling sjovere.


Motor & Batteri

Denne Triobike Cargo er udstyret med den helt fantastisk Brose motor som har hele 90 Nm og 250w som giver dig en stor trækstyrke når cyklen skal drives fremad, op af bakke med oppakning eller børn. Motoren trækker nemt cyklen med total vægt på helt op til 250 kg. Batteriet er et 501 Wh / 36v / 13,91 Ah


Gates Carbon Drive Belt - Rem i stedet for kæde

Denne cykel leveres med Carbon belt drive som er en kraftig rem med gribe tænder på indersiden som griberfast på det tilhørende tandhjul, du skal derfor ikke have en alm. cykelkæde på cyklen som skal smøres og srammes op i ny og næ og du har samtidig også et lydløs tråd med Carbon belt drive. Det fedeste system til en cykel!


Trinløse gear (uden klik)

Enviolo trinløse gear på din ladcykel. Nuvinci Trinløst gear betyder at du 100% kan tilpasse gearet i netop det tråd som du ønsker, du slipper også for at gearet først skal falde i hak. I store træk betyder denne opgradering at du praktisk talt har en næsten vedligeholdelsesfri cykel og kan i stedet nyde en magisk og stille cykeltur.

Specifikation
SKU Cargo drive Grey
Producent Triobike
Country of Manufacture Danmark
Model Triobike Cargo Army Green
elmotor model Brose S centermotor
Max last / vægt 230 kg
Kasse Længde: 83 cm
Totalbredde 50 cm / 66 cm med børnesæde til 2 børn
Totallængde 250 cm
Egen vægt 30,7 kg
Frontstel Aluminium
Bagstel Aluminium
Bremsere Shimano ZEE hydrauliske skivebremser
Skærme Plast skærme
Dæk Schwalbe Marathon plus 1.75
Hjul 26" baghjul og 20" forhjul
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Triobike Cargo Brose Drive S Grey
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.