Cargobike Kortspil

På lager
Varenummer
95779447910

Cargobike / Ladcykel Kortspil

Målet med spillet: Få flest kvartetter. En kvartet består af fire kort i samme kategori.

Start med at bland kortene godt og del dem ud til alle medspillere. Alle ens egne korte ligges i en bund sådan så du kun selv kan se det forreste kort.Den som sidder til venstre for uddeleren må starte.

Navngiv ladcyklen på dit kort & læs en af værdierne op som er synlige for sig selv. (eks. længde) hvis din værdi er den største modtager du alle de andres kort. Hvis en anden spiller har den højeste værdi, er den ham som skal have alle kort og herefter er det hans tur

 

59,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Cargobike / Ladcykel Kortspil

Sådan spilles spillet: kortene deles ud mellem 3-4 spillere. Du starter med at bede en anden spiller efter eget valg om et specifikt kort i en kategori (eks. Urban Arrow Family, B1) som du allerede selv har på din hånd. Hvis spilleren har det kort, der er gevinst, du modtager kortet og kan spørge om et kort igen. Hvis en spiller ikke har et ønsket kort på hånden, er det den hans/hendes tur. Når en spiller har afsluttet en hel kategori, lægges disse fire kort ned på bordet og spillet fortsætter. Spilleren med flest kort til sidst vinder.

På hvert kort er der noget ikoner som viser: Vægt, Max vægt, længde, bredde, Passagere, pris og special.

  • Spilleregler er på Engelsk og Tysk
  • CE Godkendt
Specifikation
EAN nr. 0095779447910
SKU 95779447910
Country of Manufacture Tyskland
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Cargobike Kortspil
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.