OBS: pga travlhed på værkstedet er der lukket for modtagelser af alle slags reparationer!

 +45 8282 8989

ToPeak Joeblow Sport III fodpumpe

ToPeak Joeblow Sport III fodpumpe VARENR. TJBS5

Topeaks Joeblow Sport III er den mest populære fodpumpe, og er en storsælger med god grund. Sport III giver fantastisk ydelse til prisen, uden at gå på kompromis med designet.

Med DV ventil på den ene side, og racer & auto ventil på den anden er den en god følgesvend i skuret, og med det dobbelte pumpehoved, der kan tage alle typer cykel ventiler, er du fri for at bruge ventil adaptere eller ombytte pumpe hoveddele, du skal blot vælge den side, du ønsker, trykke på ventilspindlen, flip låsearmen, og begynde at pumpe.

Pris
449,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

GRATIS FRAGTHURTIG LEVERING...

  • BILLIGST PÅ MARKED
  • PRISGARANTI
  • SIKKER BETALING
  • PRØV CYKLEN I BUTIKKEN
  • PROFFESIONEL VEJLEDNING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Topeaks Joeblow Sport III er den mest populære fodpumpe, og er en storsælger med god grund. Sport III giver fantastisk ydelse til prisen, uden at gå på kompromis med designet.

Med DV ventil på den ene side, og racer & auto ventil på den anden er den en god følgesvend i skuret, og med det dobbelte pumpehoved, der kan tage alle typer cykel ventiler, er du fri for at bruge ventil adaptere eller bytte om på pumpe hoveddele. Du skal blot vælge den side du ønsker Tryk på ventilspindlen, flip låsearmen og begynde at pumpe.
Topeaks Joeblow Sport III har en Dobbeltsidet Twinhead ™ der arbejder med alle typer ventiler Presta, Schrader, eller Dunlop ventiler.

Det overdimensionerede håndtag gør komfort og pumpning til en leg, selve slange docken hjælper med at beskytte slange og hoved, mens den ikke er i brug.

Bred sammensat bund giver ekstra stabilitet, og et kraftigt kammer gør at pumpen kan pumpe helt op til 160 psi / 11 bar.

Fodboldsnåle er inkluderet i egen lille beholder.

Malet stål pumpehus.
Manometer placeret ved foden.
360 graders fleksibel slange.

Yderligere information

Yderligere information

Producent ToPeak
Varenummer TJBS5
Produktionsland USA
Max bar / psi tryk 11 bar / 160 psi
Totallængde 67.5 cm .
EAN nr. 4712511823455
Prisgaranti

Måske vil du også være interesseret i disse produkter