Hydrauliske Skivebremser Til Ladcykel

På lager
Varenummer
HD-E525PF

Hydrauliske Skivebremser Til Ladcykel

Hydrauliske skivebremser giver cyklen den største bremseeffekt som du kan opnå. Det hydrauliske system er mere eller mindre vedligeholdelsesfrit. Du skal dog en gang i mellem have nye bremseklodser.

Når du for hydrauliske skivebremser på din ladcykel, kan du mærke at det bliver væsentlig nemmere at få cyklen bragt til stansning, hvilket er en dejlig og sikkerhed messing god grund til at få den type bremser på.

Tektro bremserne er kompatibel med: De fleste ladcykler som har skivebremser på de to forreste hjul. Dette kunne evt. være: Winther og BLACK IRON HORSE, trioBike mf.

  • Olie type i bremserne: Mineral olie
1.999,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Hydrauliske Skivebremser Til Ladcykel

På styret har du ét bremsegreb som længere nede på kablet fordeler sig i to parter, en til det venstre hjul og en til det højre hjul.

Bag på bremse kalibrene kan man indstille den bagerste bremseklods sådan så bremsen bremser lige meget på begge hjul og at du dermed minimere skævbremsning.

Sættet er samlet ved leveringen og er lige til at monterer.

Med sættet følger de til bremseskriver med som er 160 mm. i diameter. Bremseskriverne monteres med de medfølgende 12 stk. bolte som spændes fast i navet.

Tektro bremserne er kompatibel med: De fleste ladcykler som har skivebremser på de to forreste hjul. Dette kunne evt. være: Winther, BLACK IRON HORSE, trioBike mf. samt Christianiabikes, dog ville vi anbefale Bengal bremsen da det er den de selv bruger på deres cykler og den fås her: Bengal hydrauliske skivebremser

Specifikation
Producent Black Iron Horse
SKU HD-E525PF
EAN nr. 0200221699995
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hydrauliske Skivebremser Til Ladcykel
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.