ToPeak Joeblow Sport III fodpumpe

På lager
Varenummer
TJB-S6

Topeaks Joeblow Sport III er den mest populære fodpumpe, og er en storsælger med god grund. Sport III giver fantastisk ydelse til prisen, uden at gå på kompromis med designet.

Med DV ventil på den ene side, og racer & auto ventil på den anden er den en god følgesvend i skuret, og med det dobbelte pumpehoved, der kan tage alle typer cykel ventiler, er du fri for at bruge ventil adaptere eller ombytte pumpe hoveddele, du skal blot vælge den side, du ønsker, trykke på ventilspindlen, flip låsearmen, og begynde at pumpe.

449,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Topeaks Joeblow Sport III er den mest populære fodpumpe, og er en storsælger med god grund. Sport III giver fantastisk ydelse til prisen, uden at gå på kompromis med designet.

Med DV ventil på den ene side, og racer & auto ventil på den anden er den en god følgesvend i skuret, og med det dobbelte pumpehoved, der kan tage alle typer cykel ventiler, er du fri for at bruge ventil adaptere eller bytte om på pumpe hoveddele. Du skal blot vælge den side du ønsker Tryk på ventilspindlen, flip låsearmen og begynde at pumpe.
Topeaks Joeblow Sport III har en Dobbeltsidet Twinhead ™ der arbejder med alle typer ventiler Presta, Schrader, eller Dunlop ventiler.

Det overdimensionerede håndtag gør komfort og pumpning til en leg, selve slange docken hjælper med at beskytte slange og hoved, mens den ikke er i brug.

Bred sammensat bund giver ekstra stabilitet, og et kraftigt kammer gør at pumpen kan pumpe helt op til 160 psi / 11 bar.

Fodboldsnåle er inkluderet i egen lille beholder.

Malet stål pumpehus.
Manometer placeret ved foden.
360 graders fleksibel slange.

Specifikation
Producent ToPeak
SKU TJB-S6
Country of Manufacture USA
Max bar / psi tryk 11 bar / 160 psi
Totallængde 67.5 cm .
EAN nr. 4712511823455
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ToPeak Joeblow Sport III fodpumpe
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.