TOPEAK Phonebag 5" til 6"

På lager
Varenummer
TT9840B

Telefonholder

Denne Phonebag / mobil holder til smartphones er 100% regntæt og du kan nemt betjene din smartphone når du skal ringe op, læse smsér, bruge GPS, finde cykelruter eller høre musik.

Mobil telefonholderen tril cyklen klikkes nemt af og på cykelstyret eller på frempinden og du kan både vende telefonen vandret eller lodret.

Ikke kompatibel med trådløs opladning eller Touch ID (fingeraftryk)

Mål: H: 17 cm / B: 9 cm / tykkelse 1,3 cm

Passer til telefoner som er: 12,7 cm til 15,24 cm i højden.

Vores pris 249,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 349,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Telefonholder

Denne Phonebag er 100% regntæt og du kan nemt betjene din smartphone når du skal ringe op, læse smsér, bruge GPS, finde cykelruter eller høre musik.

Telefonholderen klikkes nemt af og på cykelstyret eller på frempinden og du kan både vende telefonen vandret eller lodret.

Ikke kompatibel med trådløs opladning eller Touch ID (fingeraftryk)

Mål: H: 17 cm / B: 9 cm / tykkelse 1,3 cm

Passer til telefoner som er: 12,7 cm til 15,24 cm i højden.

Specifikation
Producent ToPeak
SKU TT9840B
Country of Manufacture USA
EAN nr. 4712511834840
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:TOPEAK Phonebag 5" til 6"
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.