TAG-IT Sikringspakke

På lager
Varenummer
TAG-IT Sikringspakke

TAG-IT - Få Mistede Ting Tilbage

Med et TAG-IT mærke på dine ting, gør du det let for andre at give dig besked, når tabte ​eller glemte ejendele bliver fundet.

Med vores sikringspakke gør du det lidt sværere at være cykeltuv og hvis nogen "låner" din cykel, så kan du få besked når den bliver fundet. Med Key hangeren i dine nøgler kan du få besked, når dine tabte nøgler bliver fundet.

 

299,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

TAG-IT Key Finder

Med en ​Key Finder i dine nøgler kan du få tabte nøgler tilbage. Vedkommende der finder dine nøgler kan nemt skrive en besked til dig, så du hurtigt kan få dine nøgler igen. Besked sendes via TAG-IT's system, så du forbliver anonym.

​Beskeden skrives ved at scanne nøgleringens unikke QR kode eller på hjemmesiden via mærkets unikke ID nummer.

Key Finder er udført i ​PVC og coatet med en slidstærk ​resin. Key Finder er monteret med en kraftig nylonsnor til at fastgøre i dine nøgler. Key Finder ​fås i flere størrelser, i mange forskellige farver og med et væld af forskellige tekster og ikoner.

Med et Cargo Bike M​ark på ladcyklen kan du få besked, når din cykel bliver fundet.

​Hvert Cargo Bike Mark består af 2 mærker. Mærkerne monteres synligt på cyklen, så forbipasserende let kan se at cyklen er mærket!

I ​forbindelse med registrering af dit Cargo Bike Mark kan du tilføje cyklens stelnummer, samt billeder af cyklen og evt. din købskvittering. ​Uundværlig information, hvis du en dag skal melde cyklen ​stjålet, til politiet og dit forsikringsselskabet.

NB! TAG-IT mærker er en engangsinvestering og ikke forbundet med nogen former for abonnement.

Sådan virker TAG-IT ​Cargo Bike Mark

Hvert eneste TAG-IT mærke har sit eget unikke ID-nummer og en tilsvarende unik QR-kode. Hvis du mister din​ ladcykel, kan vedkommende, der finder de​n, hurtigt og nemt scanne QR koden på mærket og skrive en besked til dig. Du forbliver anonym, beskeden sendes til TAG-IT, som ​automatisk videresender beskeden til din e-mail. ​

TAG-IT er baseret på menneskers vilje til at gøre en god gerning, derfor kalder vi TAG-IT - Powered by people

Anonymt og sikkert
Intet batteri
Intet abonnement

Specifikation
Producent Ladcyklen.dk
SKU TAG-IT Sikringspakke
Country of Manufacture Danmark
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:TAG-IT Sikringspakke
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.