Urban Arrow Raincover / Kaleche Essential

På lager
Varenummer
67125300

Essential Kaleche Til Urban Arrow Family Ladcykel

Urban Arrow Essential kalechen er et holdbart, robust og sikkert cover med alle de tidløse designfunktioner fra sin forgænger og lidt til. Normalt kan du planlægge indkøbsture og besøg med venner på en sådan måde, at du kan tage hensyn til og undgå kommende dårligt vejr.

1.549,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Urban Arrow Family Essential Raincover / Kaleche

Urban Arrow Essential kalechen er et holdbart, robust og sikkert cover med alle de tidløse designfunktioner fra sin forgænger og lidt til. Normalt kan du planlægge indkøbsture og besøg med venner på en sådan måde, at du kan tage hensyn til og undgå kommende dårligt vejr. Stadig har de fleste forældre andre, mindre fleksible drev at lave på deres cykler. Tænk på skoleløb, afhentning og aflevering i dagplejen, idrætsklubben eller legeaftaler. Hvad hvis vi fortalte dig, at du fra nu af ikke længere skal tage for meget hensyn til vejrudsigten? Urban Arrow Family Raincover Essential vil beskytte dine børn mod al slags nedbør og giver dig mulighed for at ride trygt under de fleste vejrforhold.

Kalechen er en moderne kaleche med et aerodynamisk design og kan justeres efter behov. Urban Arrow Essential kalechen er designet til Urban Arrow Family med 2 børn, og åbnes i siden, for nem adgang.

Kalechen er produceret i EU af holdbar vandafvisende polyester med et UV-beskyttet panorama tag og vinduer. Passagerne er derfor godt beskyttet mod regn og solens kraftige stråler. Bøjler medfølger.

Specifikation
Producent Urban Arrow
SKU 67125300
Country of Manufacture Danmark
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Urban Arrow Raincover / Kaleche Essential
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.