Olie og plejemidler

Olie og plejemidler

Husk altid at vedligeholde din cykel! hold den altid velsmurt og altid hårdt pumpet!- fornøjelsen for at have en velsmurt cykel er lig med mere køreglæde! Den tid du bruger på at vedligeholde din cykel, giver meget tilbage til dig i form af du vinder du ved at være hurtigere på cykelstien samt mindre reparationer som du vil spare penge på.

Husk altid at vedligeholde din cykel! hold den altid velsmurt og altid hårdt pumpet!- fornøjelsen for at have en velsmurt cykel er lig med mere køreglæde! Den tid du bruger på at vedligeholde din cykel, giver meget tilbage til dig i form af du vinder du ved at være hurtigere på cykelstien samt mindre reparationer som du vil spare penge på.

Cykelolie Spray

Når du skal købe en god cykelolie til din ladcykel, er det en god idé at vælge en spray olie, smørremiddel på spray er en nem og hurtigt måde at smøre sin cykel på og da olien er tynd og let-løbende kan den også bruges til smøring af kabler og gearskifteren.

Når du bruger en sprayolie, skal du smørre cyklen oftere i forhold til hvis du smørre din cykel med dryp-olie. Fordelen ved at bruge en sprayolie til din cykel er at den ikke tiltrækker skidt, snavs og småsten som en drypolie kan hvilket kan give slidtage på kæde og tandhjul. Fordelen ved at bruge drypolie er at olien holder i længere tid og du derfor ikke skal smørre cyklen ligeså ofte. Hos Ladcyklen.dk anbefaler vi at du køber en olie på spray.

Cykelolie Spray Sommer vs. Vinter

Om sommeren kræver din cykel ikke lige så meget olie, men det er stadigvæk vigtigt at de bevægelige led er velsmurte og køre godt. HVis du smørre din cykel ca. en god hver 3. uge om sommeren, så har du altid en velsmurt cykel i topform. Om vinteren kræver din cykel meget mere smørremiddel end om sommeren. Bruger du en sprayolie anbefaler vi at du smør din cykel hver uge på alle de udsatte områder såsom, kæden, tandhjul, kabler, låsen, pedaler og hvor du ellers kan se det trænger.

Husk at det kun tager 1 min. at smørre cyklen med en sprayolie. Hvis du vil bruge den tid i de intervaller som vi anbefaler, vil du opleve en større cykelglæde og mindre reparationer.

Oliens formål

Det en olie er lavet til er at skabe en friktionsfri overflade og beskytte for rust og ire.
Når ekspempelvis kæden og tandhjulet køre direkte mod hinanden er de vigtigt at olien laver en form for hinde mellem de to metaller, dette vil skade en glad kørsel, mindre slidtage og mindre rust. Køb derfor en god olie til din cykel. Hos Ladcyklen.dk anbefaler vi at bruge mærket "Motip" Vi bruger selv disse plejemidler på vores professionelle cykelværksted.

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.