100% Prismatch

Vi Matcher prisen!

Hos Ladcyklen.dk holder vi løbende øje med konkurrenternes priser, for at sikre os at vi har de bedste priser!.
Vi vil være din foretrukne leverandør når du skal købe en ladcykel, cykeltrailer, cykelanhænger, børnecykler som såvel udstyr, derfor tilbyder vi 100% prismatch på alle varer i hele vores sortiment!.

Skulle du mod forventning finde en vare hos en konkurrent som er billigere end hos os, matcher vi prisen for dig!.
Det eneste du skal gøre er at kontakte os via vores kontakt formular hvor du indsætter et Link på vores vare, og et Link med den samme vare fra en anden online shop hvor du har set produktet billigere end vores.

Når vi har verificeret at shoppen og varen overholder vores betingelser for prismatch, vil du modtage et link retur på din mail, hvorpå du kan bestille varen til en 100% matchende pris.


Sådan bruger du vores 100% Prismatch

For at gøre brug af 100% prismatch skal du helst indberette prisdifferencen før du afgiver din ordre på vores webshop.
Derfor bestil først når du har fået en godkendelse fra os pr. mail!.

For at sikre en fair sammenligning, skal disse enkle krav opfyldes inden en 100% prismatch kan gøres gældende:

  • Det skal være hos en dansk online shop med dansk cvr nr. og varelager placeret i Danmark.   
  • Varen skal være på lager, og til levering inden for 1-3 dage.
  • Varen skal være nøjagtig den samme; Producent, kvalitet, farve osv.   
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.   
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).   
  • 100% prismatch gælder varer, der reelt er tilgængelige, og dermed ikke tilbud eller kø tilbud med begrænsede antal/tid.100% prismatch gælder ikke tilbud, der kræver et medlemskab, som f.eks. en indkøbsforening, kundeklub eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.  

100% prismatch omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti/reklamationsret og forbrugerbeskyttelse.

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.