Køb serviceaftale

Vores esklusiv serviceaftale

Tilkøb vores Service Aftale når du køber ny ladcykel

For at sikre dig at din ladcykel altid er i topform, tilbyder vi dig vores meget fordelagtige Service Aftale. Service aftalen koster 1999,- og gælder i 3 år efter købet.

Med vores attraktive 3 års Service Aftale kan du besøge vores værksted lige så tit du vil i perioden 1. Oktober til 31 Marts. (6 måneder)

 

 

Når din cykel kommer til service udføre vi følgende:

Vores normal pris for dette service er 599,- pr. service, så med denne unikke 3 års Service Aftale er du sikret din cykel altid kan være i god serviceret stand og til en meget lav pris.
Vær opmærksom på at denne service aftale skal købes sammen med en ny ladcykel og senest 2 måneder efter køb af ny ladcykel.

OBS.

  • Service Aftalen inkludere ikke lapninger, reservedele og arbejdsløn i service perioden
  • Serviceaftalens restløbetid kan ikke overflyttes til ny ladcykel eller ny ejer
  • SMS service er inkluderet i serviceaftalen, hvor du får en sms når din cykel er klar til afhentning

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.