Winther Brandside

Her kan du læse mere om Winther ladcykler

Winther er i vores optik en af de mest børnevenlige ladcykler på markedet.


WINTHER´S HISTORIE – SIDEN ÅR 1932

A. Winther A/S er en af Danmarks ældste cykelfabrikker, og de stolte traditioner går helt tilbage til år 1932. Siden etableringen i år 1932 har Winther A/S været familieejet – nu i 3. generation. Det hele begyndte som en hobby, hvor smeden Anders Winther startede med at lave slæder og små cykler. Produkterne blev hurtigt en succes og de værdier, som lå til grund for produkterne dengang, er stadig de samme: Design, kvalitet og sikkerhed.

KVALITET, SIKKERHED OG DESIGN

Gennem mange år har Winther produceret højkvalitets cykler og specialkøretøjer til børn og voksne. Vi arbejder sammen med industrieksperter, fysioterapeuter, forskere og designere om at skabe ideelle køretøjer, som er en nydelse at køre på hver dag. Ladcyklerne har vi lavet siden 2005, hvor Kangaroo Luxe var den første ladcykel, der blev lavet. Innovativ på grund af det unikke tre-punkts styrestystem der gør kørslen ekstra stabil.

LADCYKLER FRA WINTHER – BØRNEKØRETØJER OG MOTORISK UDVIKLENDE LEGETØJ TIL INSTITUTIONER

Udover at designe og producere ladcykler, anhængere og trehjulede cykler, så har Winther desuden en stærk position på institutionsmarkedet. I dag eksporterer de et bredt sortiment af trehjulede cykler, andre sjove køretøjer og motorisk udviklende legetøj til dagplejer, børnehaver og skoler i mere end 50 lande over hele verden. Du kender måske de små røde Winther Mini Viking køretøjer eller den røde Gonge top fra dit barns institution? Det er dem Winther som står bag.

Før år 2007 producerede Winther A/S også almindelige børne- og voksencykler, men for at fokusere på specialkøretøjer som ladcykler samt institutionsmarkedet, blev denne del af forretningen solgt fra.

 

WINTHER HOLDER TIL I THEM NÆR SILKEBORG

Rygesmindevej 2
8653 Them
Danmark


DERES FILOSOFI ER:

Passionen hos Winther er at designe og producere ladcykler, anhængere, tricykler og andre innovative produkter, som er med til at gøre en forskel hver dag. Om det er hos dit barn, hvor glæden ved at suse afsted på en lille trehjuler er stor. Eller om det er i hverdagen, når de små skal hentes, hvor deres ladcykler er med til at gøre det nemt, så er deres ambition simpel: At lave cykler som folk holder af.

WINTHER HAR PRISVINDENDE DESIGN

Winther stræber efter at lave de bedste cykler, ligesom de har gjort siden år 1932. Deres fokus er ikke kun de stærke køreegenskaber, men også på børnene. Komfort og sikkerhed er vigtigt for os og det er noget de indarbejder i deres design fra starten. Det viser sig for eksempel i de stødafvisende og solide kabiner på ladcyklerne, sæderne der er specialudviklede til børn, solide bremser og reflekser på cyklerne, så man tydeligt kan ses i trafikken m.m. Denne designfilosofi har været med til, at deres produkter har vundet flere test og priser. Blandt andet vandt Winther Dolphin anhængeren den danske Industrielle Design pris.

WINTHER LADCYKLERNE ER HÅNDSAMLET I DANMARK

Deres cykler er unikt dansk design og alle deres ladcykler er samlet i hånden på deres fabrik nær Silkeborg – Så de kan tilpasse hver en cykel til dig.

CYKLER MAN HOLDER AF

Hos Winther støtter de den grønne bevægelse og cykelkulturen generelt. At cykle er god motion, det er nemt at parkere, og så er det ovenikøbet godt for miljøet – noget som de også er bevidste om i den måde, de vælger materialer og tilrettelægger deres produktion på. Men vigtigst af alt er det, at Winther´s cykler bliver en del af hverdagen, fordi de fungerer.

KVALITETS CYKLER MED MANGE FEDE DETALJER

Stødabsorbering i fronten af stellet under kassen samt sæder i topkvalitet , kalechen falmer ikke i solen og de hydrauliske skivebremser giver dig en let og sikker opbremsning. Det ergonomiske cykelstyr sikre dig at du altid kan få den helt perfekte kørestilling og de 7 eller 8 gear giver dig en et tråd både op og ned af bakke.

SE ALLE WINTHER LADCYKLERNE SAMT UDSTYR HERTIL

Winther Kangarro Luxe

Winther Kangaroo Lite

Winther Cargoo

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.