ABUS Hjelmhue WinterKit, barn S

Ikke på lager
Varenummer
48874
149,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
 • Hold varmen i de kolde måneder. Ta´ puderne ud af hjelmen og sæt huen på istedet!
 • Kantsøm, så den er rar at have på
 • Specifikation
  EAN nr. 4003318488740
  SKU 48874
  Facetfarve sort
  Skriv din egen bedømmelse
  Du anmelder:ABUS Hjelmhue WinterKit, barn S
  Spørgsmål til produktet
  S

  Sarah

  25.01.2024.

  ☆☆☆☆☆
  ★★★★★

  Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

  Trustpilot
  Thomas Monberg

  Thomas Monberg

  19.12.2023.

  ☆☆☆☆☆
  ★★★★★

  Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

  Google
  M

  Malou Storgaard

  15.06.2023.

  ☆☆☆☆☆
  ★★★★★

  Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

  Google
  K

  Krista Roelsgaard

  01.03.2022.

  ☆☆☆☆☆
  ★★★★★

  Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

  Google
  © 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.